Så ser du Allsvenskan fritt i sommar

Du har väl inte missat att du just nu kan streama fritt i en månad med C More Premium tillsammans med Redbet. Nu när Allsvenskan är i full gång och vi vill såklart inte missa en minut av spänningen. Dessutom får du tillgång till C Mores alla filmer, serier och tv-program.

Spela på Allsvenskan

När sommaren kommer blir det allt som oftast svårt att få ihop schemat, rutinerna bryts när semestern tar fart och under juli och augusti kan det vara svårt att ta sig till arenan för att se favoritlaget. Kompisen man brukar gå med är helt enkelt inte hemma eller den där trippen till Öland kom i vägen. Det är då man kan tacka fotbollsgudarna för att man kan kolla på fotboll var man än är nu för tiden.

Det är bara slänga upp paddan, datorn eller telefonen och streama sitt favoritlags match om man inte kan vara på plats! För att garantera en riktigt bra sommar så tyckte Redbet att det var en strålande idé att bjuda sina kunder på en gratismånad när man behöver live streaming som mest.

För att ta del av det här kanonerbjudandet behöver du bara logga in eller skapa konto hos Redbet och spela för 200 kronor till ett odds på minst 1,80, när spelet sedan är avslutat så dimper ett mail med din unika kampanjkod ner i din mailkorg som gör att du får en månads gratis streaming hos C More, det blir alltså en månad fullproppad med sport och underhållning i världsklass!

Dessutom får alla Redbets kunder 2×100 kronor gratisspel som också tillfaller den som tagit C More-erbjudandet!

Hämta erbjudandet här

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies