’Risk att Liverpool underskattar motståndet’

Platsen i förarsätet sitter Liverpool på inför returen mot tyska Hoffenheim i Champions League-playoffrundan. Men hur säkert sitter de? De bästa oddsen inför matchen på Anfield presenteras av Redbet och spelexperterna hos Spelbloggare.se.

Saknar du ett konto hos Redbet? Grattis! Nya kunder hos dem får en månads C More Premium utan kostnad samt gratisspel värda 200 kronor. Hämta din bonus här!

Hoffenheim skakade liv i dubbelmötet
De hade kunnat sitta i en ännu bättre position, men när bortamatchen i ett dubbelmöte som detta slutar i en 2-1-vinst är det svårt att inte vara tillfredsställda med situationen. Liverpool ledde matchen med 2-0 fram tills den 87:e minuten, när tyskarna reducerade och skakade liv i den här 180-minutershistorien.

Att nämna i det hela är dock att Hoffenheim missade en straffspark i upptakten av matchen, när det stod 0-0 på tavlan. Det hade alltså kunnat bli helt annorlunda och helt oförtjänt hade det inte varit om de faktiskt till och med fixat ett kryss.

Underskattas Hoffenheim? Att de ska avancera vidare står i hela 8,00. Att Liverpool ska dito, i 1,08. Om man är ute efter andra typer av resultatodds står 1X2-marknaden i – 1,62-4,25-4,90. Oddsen presenteras av Redbet.

Vad som kan anses lite skumt är att Liverpool, redan inför det första mötet, skrevs ner som klara favoriter – trots att de blev fyra i Premier League och Hoffenheim detsamma i Bundesliga, som ska anses vara en minst lika bra liga.

Måste jaga – öppnar för mål?
Hoffenheim måste jaga ur uppförsbacke direkt – i en utsatt roll som bortalag. De måste få in minst två baljor på Anfield för att ha chansen att avancera vidare. Pushar upp positionerna direkt?

Ett spel på över 2,5 mål finns att syna till oddset 1,48. Det är ett spel, om vi räknar med vänskapsmatcher, som suttit i sex av Liverpools åtta senaste matcher samt i fyra av Hoffenheims sex senaste.

Det som utmärker Liverpool är den vassa offensiven och den svajiga defensiven, om man ska hårdra det. I förra veckans seriematch mot Crystal Palace visades dock viss uddlöshet upp, medan nollan hölls – 1-0. Hoffenheim vann med de identiska siffrorna när de fick besök av Werder Bremen.

Kanske är det inte omöjligt att det här bli en målsnål retur? Under 2,5 mål betalar 2,55 gånger pengarna.

Vad tror ni? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies