”Real Madrid sätter spiken i kistan”

Uppförsbacken är brant för Barcelona inför bortareturen på Santiago Bernabéu mot Real Madrid. Klarar de av att vända och vinna Supercupfinalen? De bästa oddsen och spelen presenteras här – av Redbet och spelspecialisterna hos Spelbloggare.se.

Missa inte att öppna ditt konto hos Redbet och ta del av sommarens bästa bonuserbjudande – på en månads C More Premium helt utan kostnad samt gratisspel värda 200 kronor. Hämta bonusen här!

Brant uppförsbacke för Barcelona – måste inleda jakten direkt
Årets första El Clásico var en minnesvärd historia. Det var en match med flera olika ansikten, fyra mål i den andra halvleken och stor dramatik.

Som så ofta var kontringsspelet det stora succéreceptet för Real Madrid, som kort efter att Barcelona kvitterat fick in 2-1 och därefter, med en man mindre på planen, i slutminuterna, även satte 3-1.

Nu måste Barcelona framåt, på bortaplan. De måste få in minst tre baljor för att kunna vinna och det kan öppna för Real Madrid att kunna kontra effektivt – någonting de är i särklass bäst i världen på.

Att det blir över 3,5 mål i matchen finns till 1,83 gånger pengarna hos Redbet. Det är ett spel som suttit i tre raka inbördes möten.

Helt omöjligt är det dock inte att Real Madrid sätter spiken i kistan och att matchen med det tappar all intensitet. Underspelet på samma mållina, 3,5, finns att syna till oddset 1,90.

Real Madrid herre på täppan
Det ska, som nämnt, mycket till för Barcelona att kunna vända på siffrorna här. Två mål är att hämta in och på andra sidan står såväl Primera División- som Champions League-mästarna. Faktum är att CL vunnits vid tre tillfällen av de fyra senaste möjliga.

Att Real Madrid dominerar världsfotbollen just nu är tveklöst och med de spelartapp som Barcelona haft får de sannolikt det ännu tuffare att utmana ”Marängerna” på allvar.

Hamnar årets första titel hos Real Madrid? Det mesta talar för det och att de ska vinna denna enskilda match, under 90 minuter, betalar 2,35.

Glömmas bort bör man dock inte att Barcelona vunnit fem av de sju senaste El Clásicona, och det är statistik som till viss del kan stärka tron på en skräll. Den raka tvåan kan spelas till 2,70 gånger pengarna medan krysset ger 3,80.

Sätter Real Madrid spiken i kistan? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies