Räkna med målkalas i Norrköping

Från Östgötaporten bjuder IFK Norrköping och Elfsborg upp till dans i vad som väntas kunna bli en av de mer spektakulära matcherna i årets allsvenska. Redbet och spelexperterna från Spelbloggare.se tar en närmare titt oddsmarknaden och introducerar de mest intressanta spelen inför matchen.

Som ny kund hos Redbet får du ta del av ett fantastiskt erbjudande – en månads fritt C More Premium samt två gratisspel till ett sammanlagt värde av 200 kronor. Klicka här för att hämta det.

Deras matcher snittar ungefär 3,5 mål

Spektakulärt, var det! Både IFK Norrköping och Elfsborg är lag vars offensiva kvalitéer starkt överordnar de defensiva och de är därmed inte sällan inblandade i målrika, öppna och underhållande matcher.

Gällande Elfsborg är skillnaden i den offensiva/defensiva balansen som mest tydlig – något som kan avläsas i samt understrykas med hjälp av statistiken. Målsnittet i deras matcher har varit på hela cirka 3,5 baljor. För Norrköping: cirka 2,8.

Över 2,5 mål hittas till 1,43 och över 3,5 mål till 2,05. Ett annat spel som möjligen kan få det att klia lite smått i fingrarna är att båda lagen gör mål till 1,44. Samtliga odds hittar ni hos Redbet.

2-4-förlust – IFK ytterligare på efterkälken

Tabelltvåan Norrköping har betraktats som samt är alltjämt den största utmanaren till serieledande Malmö FF om SM-guldet – och därför var det med extra bitter eftersmak som man hamnade ytterligare på efterkälken i titelstriden efter 2-4-förlusten i seriens omstart borta mot Örebro. Prestationen lämnade mycket mer att önska av IFK och vissa varningssignaler kan identifieras; hur står det till med formen, och inte minst defensiven?

Lite bättre, men en bra bit från perfekt var Elfsborgs prestation i omstarten mot nästjumbon Halmstad. 1-1 slutade matchen på Örjans Vall och det var väl hyfsat rättvisande utifrån hur matchen utvecklades? I det hela ska nämnas att boråsarna har erkända problem på naturgräs. Nu, på Östgötaportens plastmatta – vem vinner? Som IFK presterade mot Örebro, skulle den raka tvåan kunna locka till de 3,90 som dukas ut alternativt dubbelchansen X2 till 1,90.

Om man däremot tror att Norrköping kommer studsa tillbaka direkt, står den raka ettan just nu i 1,83. Oddsen är presentade av Redbet.

Här spelar du på alla matcher i Allsvenskan

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies