Nere på kvalplats – i desperat behov av poäng

Ett allt hårdare pressat GIF Sundsvall i botten av Allsvenskan behöver få pinnarna att rulla in mer frekvent framöver. Förmår de att skrälla mot BK Häcken borta på Bravida Arena? Inför matchen presenterar Redbet, tillsammans med spelexperterna hos Spelbloggare.se, de starkaste spelen och oddsen.

Saknar du ett konto hos Redbet? Grattis! Som ny kund får man ta del av C More Premium i en hel månad utan kostnad samt två gratisspel värda 100 kronor styck. Bonusen hämtas här!

Efter uppehållet – ett nytt, bättre Häcken
Sommaruppehållet var – uppenbarligen – oerhört nyttigt för Häcken. De har steppat upp rejält; löst tre vinster, två kryss och endast förlorat en match därefter och med det fått en skjuts uppåt i tabellen och är numera starkt inblandade i striden om Europaplatserna. Senast löstes en moralstärkande bortavinst mot Hammarby, som är svåra att handskas med på Tele2 Arena.

Är Häcken att vinna, den raka ettan, matchens bank? Spelet kan hämtas till 1,39 hos Redbet. Ett annat, lite mer riskfyllt, alternativ är att de ska leda i halvtid och vinna efter fulltid till 2,05.

Nere på kvalplats – i desperat behov av poäng
För Sundsvall är situationen alltmer pressad och desperat. Trots ett hyfsat spel och inte alltför usla resultat de senaste veckorna har man petats ner till kvalplatsen i och med Kalmar FF:s starka framfart.

Hur som helst så är det med positiva minnen som ”Giffarna” kommer hit. De kvitterade sent mot Östersund i den senaste matchen och har stått upp bra även när nivån på motståndet höjts efter uppehållet.

Vankas ännu en skräll? Dubbelchansen X2 kan synas till 2,75 gånger pengarna – ett odds som presenteras av Redbet.

Är Häcken en favorit i fara eller är de kvällens bank? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies