Malmös kluriga match: Ingen drömlott

Det svenska Champions League-hoppet heter Malmö FF och deras första uppgift i resan mot gruppspelet är 180 minuter fotboll mot makedonska Vardar. Spelbolaget Redbet och spelexperterna på Spelbloggare.se tipsar om de bästa oddsen och spelen inför det inledande mötet på Swedbank Stadion.

Missa inte Redbets sommarerbjudande för nya kunder – på en månads C More Premium utan kostnad samt två gratisspel värda 100 kronor styck. Här får du erbjudandet!

 

MFF klara favoriter

En drömlott är det absolut inte, den makedonska fotbollens stora dominant, Vardar, men det klara favoritskapet är fortfarande – med all rätt – Malmö FF:s. Den raka ettan i denna match betalar oss 1,21 medan oddset på att MFF ska avancera vidare är en punkt under det, 1,20, vilket visar på den skillnad som faktiskt råder. Oddsen hittar ni hos Redbet.

Dessutom har Vardar, som vunnit den inhemska serien fem av de sex senaste upplagorna, inte haft någon större lycka ute i Europa på senare år. Kapaciteten för att på allvar utmana verkar helt enkelt inte finns där – eller? Men titt som tätt dyker de där skrällarna upp och Europakvalmatcher kan vara lite kluriga att ta sig an. 9,25 erbjuds för den raka tvåan. Krysset är värt 5,20.

 

Vänder och vinner – till 7,50

Om det inte räcker ända in i kaklet, bör Vardar om inte annat ha kapacitet att i viss mån störa Malmö. För den som följt Allsvenskan under året är det ingen hemlighet att MFF tenderar att inleda matcherna lite trevande, för att växla upp närmare slutet av dem och vid upprepade tillfällen har de lyckats vända och vinna sent.

Detta kan öppna för ett litet specialspel – att Malmö vinner efter att ha hamnat i underläge. Oddset för det? Uppe i hela 7,50. Ett utmärkt sidospel för den som vill ha chansen att vinna stort. Ett mindre riskfyllt alternativ kan vara att Malmö står för det sista målet i matchen – till 1,24. Oddsen är hämtade från Redbet.

Spela på matchen direkt här

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies