Kan Eskilstuna slå till med en skräll?

Tabelljumbon AFC Eskilstuna spelar varenda match med kniven mot strupen framöver och härnäst möter de tredjeplacerade Djurgårdens IF på Tunavallen. Kan de då slå till med en skräll? Redbet och spelspecialisterna på Spelbloggare.se presenterar de bästa oddsen och starkaste spelen inför matchen.

Om du saknar ett konto hos Redbet – öppna ett och hämta en månads C More Premium utan kostnad samt två gratisspel värda 100 kronor styck. Bonusen hämtas här!

Upp som en sol – ner som en pannkaka

AFC Eskilstuna kommer från två stora nyckelmatcher mot bottenkonkurrenten Kalmar FF. På just Tunavallen först lyckades de vända och vinna med två mål mot ett, varpå bottenskiktet blev ännu tajtare. Följaktligen var det med stor besvikelse som bortamatchen därpå förlorades och nu har nykomlingen fyra poäng upp till kvalplatsen.

Över de senaste veckorna har åtminstone positiva tendenser visats upp. Kan de plocka årets andra vinst – andra raka på hemmaplan – här? 6,60 gånger pengarna får man för den raka ettan hos Redbet.

Ett mer sannolikt spel att sitta är AFC över 0,5 mål till 1,52. I fyra av de sex senaste matcherna har ändå nätet hittats.

Djurgården jagar Europaplats

Det allsvenska toppskiktet, bakom serieledande Malmö FF, är extremt tätt och för närvarande innehas tredjeplatsen, en av de åtråvärda platserna som leder ut i Europakval, men en ynka förlust skulle kunna betyda att man faller flera positioner i tabellen.

Att då misslyckas med att vinna över tabelljumbon, som slogs med 4-1 på Tele2 Arena tidigare under året, vore förödande. Tre av de fyra matcherna efter uppehållet har vunnits och förra veckan krossades Östersund med 3-0.

Klasskillnad och fin form. Det är mycket som talar för DIF! Är den raka tvåan till 1,42 gånger pengarna måndagskvällens bank?

Spela på matchen hos Redbet – klicka här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies