Kan AIK skrälla i Portugal?

En lovande insats och ett kryss med mersmak. Det kommer AIK stärkta av från hemmamötet mot portugisiska Sporting Braga i Europa League-kvalet. Nu väntar bortamatchen och från den tipsar Redbet och spelspecialisterna på Spelbloggare.se om de bästa spelen och oddsen.

Öppna ditt konto hos Redbet och erhåll en månads C More Premium utan kostnad samt två gratisspel till ett samlat värde om 200 kronor. Hämta bonusen här!

Stolpträff från att vinna match ett
Det var ett frejdigt AIK som under perioder spelade oerhört fin fotboll på Nationalarenan, men en stolpträff och flera missade chanser innebar att det stannade vid oavgjort, 1-1 – och det betyder, trots prestationen, att Solnaklubben har uppförsbacke till den här förväntat stentuffa returen.

Men så bra som AIK var i match nummer ett – visst känns en skräll inte alltför avlägsen? Att de ska avancera vidare betalar 3,35 gånger pengarna hos Redbet och den raka tvåan hela 5,85.

Tuff retur väntar
Tveklöst är i alla fall att Braga har det namnstarkare materialet än AIK. Laget blev femma i Primeira Liga under fjolåret och förhoppningen är att bli ännu bättre under det kommande spelåret, som har sin start en och en halv vecka in i augusti.

Samtidigt som det kan finnas frågetecken för formen, har Braga fördelen av att komma helt utvilade till matchen medan AIK växlar detta kval med Allsvenskan. Förra veckans match mot Kalmar FF slutade dessutom i en förlust – på hemmaplan. Har det tajta spelschemat tagit ut sin rätt?

Att Braga blir de som löser den där playoffbiljetten kan synas till oddset 1,29 medan den raka ettan betalar 1,57.

Kan AIK skrälla i Portugal? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies