Inför VM-kvalet: ”Blir en tuff och tajt historia”

VM-kvaläventyret återstartar för Sverige, vars jakt på en biljett till Ryssland 2018 ser lovande ut. Nästa hinder att passeras är Bulgarien, på Vasil Levski National Stadium, varifrån Redbet och spelexperterna på Spelbloggare.se tipsar er om de bästa oddsen.

Om du saknar ett konto hos Redbet – öppna ett här och ta del av deras supererbjudande om en månads C More Premium utan kostnad samt gratisspel till ett sammanlagt värde av 200 kronor.

Svensksuccén – fortsätter den?
Det är ett Sverige som överraskat positivt när mer än halva kvalet är avverkat. Grupp A toppas faktiskt före världsnationen Frankrike och klart mer namnstarka Holland. De senare förstnämnda står man före på målskillnad och det var mot just dem som Sverige spelade mot senast – och vann med 2-1 efter en sen supertabbe, i den absoluta slutsekunden.

Fortsätter succén för de blågula – tar de ännu ett kliv mot VM i Ryssland? Att de ska vinna den här matchen står i 1,83 gånger pengarna hos Redbet.

Det omvända mötet på Friends Arena vann Sverige med stabila 3-0, så det finns uppenbarligen positiva minnen att ta med.

Vunnit tre av tre hemmamatcher
Mycket pekar dock på att det här blir en tuff och tajt historia, även om Sverige har det klart bättre materialet – spelare för spelare. Varför?

I just Sofia har Bulgarien visats allt annat än oävna. Tre av tre hemmakvalmatcher är vunna – senast i ledet med två mål mot noll när Holland kom på besök – medan statistiken är den helt omvända på resande fot. Det snackas inte bort hur som helst.

Den raka ettan kan spelas till oddset 4,85, alternativt krysset till 3,40 om man tror på en tajt historia.

Kan Bulgarien bjuda upp till dans?
Det blev alltså en 3-0-vinst för Sverige när länderna möttes på Friends Arena – och fler mål hade det kunnat bli. Bulgariens försvarslinje sattes på alldeles för svåra frågor.

Hur blir det nu? Sverige kan vi anta vara lite försiktigare på bortaplan, men Bulgarien också mer framåtlutade i jakten på tre skrällpoäng. Redbet ställer ut oddset 2,35 för att det ska bli minst tre mål i matchen, vilket blivit fallet i de fyra raka kvalmatcher för Sverige samt i fyra av Bulgariens sex senaste.

Under 2,5 mål finns till 1,55 gånger pengarna – ett spel som å andra sidan suttit i de två senaste hemmamatcherna för Bulgarien. Försvarsspelet mot Holland, 2-0, imponerade stort.

Vad tror ni? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies