Inför Real Madrid-Manchester United: ”Värmen kan bli en faktor”

Real Madrid och Manchester United gör upp i säsongens första riktiga europeiska smällkaramell. Kan Real Madrid leva upp till favorittrycket? Spelbolaget Redbet och spelexperterna på Spelbloggare.se djupdyker i returmatchen och tipsar om de bästa oddsen.

Genom att öppna ett spelkonto hos Redbet får ni en månads C More Premium utan kostnad och förutom det två gratisspel till ett samlat värde av 200 kronor. Hämta bonusen här!

Värmen kan bli en faktor
Den europeiska toppfotbollen är tillbaka och som en liten aptitretare inför kommande ligastarter är det nu dags för UEFA Super Cup, där vinnarna från Champions League och Europa League gör upp om säsongens första europeiska cuptitel. Real Madrid kliver in i mötet mot Manchester United som favoriter.

Matchen spelas på Philip II Arena i den makedonska huvudstaden Skopje. Enligt väderleksrapporten väntas närmare 35 grader under matchdagen. Det kan påverka spelarna och möjligen sänka tempot i matchen. Under 2,5 mål ger 2,05 gånger insatsen hos Redbet. Att något av lagen – eller båda – skulle misslyckas att göra mål i matchen finns till oddset 2,15.

En ansträngande värme och två lag som ännu inte riktigt är i säsong rent fysiskt kan också leda till misstag i försvaret och billiga mål. Redbet betalar 1,74 gånger pengarna på över 2,5 mål i matchen. Att båda lagen ska lyckas hitta nätmaskorna finns till 1,66 gånger insatsen.

Är Real Madrid fortsatt starkast?
Det råder ingen tvekan om att det är Real Madrid som har varit maktfaktorn i internationell fotboll de senaste säsongerna. Samtidigt har Manchester United haft ett par tunga år, med missat deltagande i Champions League och missade titlar i Premier League.

Inför matchen är Real Madrid klara favoriter enligt Redbet. Laget har i för sig tre förluster på sina fyra träningsmatcher under sommaren, men kanske har laget sparat på formen? Det raka spelet på spanjorerna dubblar dina satsade kronor. Real Madrid att vinna matchen finns nämligen till oddset 2,00 gånger pengarna.

Manchester United å sin sida har vunnit fyra av sina fem matcher på försäsongen. Formen ser med andra ord ut att vara på uppgång. Det kan vara så att laget står inför en säsong när de på allvar är att räkna med igen. Redbet betalar 3,65 gånger insatsen på att Manchester United ska vinna den här matchen efter ordinarie tid.

Lever Real Madrid upp till förväntningarna och vinner här? Spela på matchen hos Redbet!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies