Inför Göteborg-Norrköping: ”Väntar ett nytt fiasko?”

Två av svensk fotbolls mest klassiska klubbar i IFK Göteborg och IFK Norrköping, som båda tappat stilen och håller på att slira, ryker ihop i ett krisartat möte under söndagseftermiddagen. Spelbolaget Redbet och spelspecialisterna på Spelbloggare.se analyserar matchen och ställer ut de bästa spelen till den.

Genom att öppna ett konto hos Redbet får du som ny kund en fantastisk välkomstbonus om en månads C More Premium utan kostnad samt två gratisspel värda sammanlagt 200 kronor. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Krissituation för Blåvitt

Det blåser lika starka som kalla vindar i IFK Göteborg, sportsligt och organisatoriskt. Laget är inte bättre placerade än på en anonym elfteplats och är dömda att stanna kvar i det hopplösa mittenskiktet av tabellen.

Efter den bedrövliga 2-4-förlusten mot Örebro på Behrn Arena rann bägaren över för ledningen och man fick göra förändringar på tränarposten. Mycket bättre blev det dock inte till följd av det och 2-0 tappades till 2-2 hemma mot samma motståndare under slutminuterna på Gamla Ullevi senast.

Väntar ett nytt fiasko nu? Dubbelchansen X2 kan spelas till 1,62 eller den raka tvåan till 3,15.

Tre raka allsvenska förluster

Glömmas bort ska inte heller IFK Norrköpings fatalt usla form. Tiden efter uppehållet har varit en ren mardröm; tre raka matcher i Allsvenskan är förlorade – mot Örebro, Elfsborg och AIK. Förutom det trillades Europa League-kvalet ur mot den litauiska blåbärsklubben Trakai. Ett fiasko som heter duga.

För den som tror på fortsatt kräftgång för Norrköping, kan den raka ettan synas till 2,15 gånger pengarna. Oddset hittas hos Redbet.

Måste tillbaka på rätt spår

Med hänsyn till formkurvorna är det en svårtippad match som väntar, mellan två lag som är helt under isen.

Om vi tittar på lite positiva aspekter är å ena sidan IFK Göteborg ofta tuffa att ställas mot på Gamla Ullevi och å andra sidan har IFK Norrköping fortfarande en bra utgångsposition i jakten på Europaplatserna och numera bara Allsvenskan att tänka på.

Lagen kommer hur som helst vara benägna att försöka vinna det här. Öppnar det för en målrik historia? Tre av Norrköpings fyra senaste matcher har innehållit minst tre mål medan Göteborg två raka med detsamma. Över 2,5 mål kan spelas till 1,62.

Fast att räkna in är Göteborgs fem av sju hemmamatcher klivit under 2,5-målslinan och om man tror på en mer tillknäppt match kan underspelet synas till oddset 2,15.

Sugen på att spela på matchen? Öppna ditt konto hos Redbet här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies