”Hoffenheim vill lämna avtryck”

Drömmen är nära! Vi är framme vid playoffrundan mot Champions League och djupdyker i den kanske hetaste av matcher och dubbelmöten – mellan Hoffenheim och Liverpool. Matchen är analyserad och de bästa spelen samt oddsen hittar ni här.

Öppna ditt konto hos Redbet och erhåll en månads C More Premium utan kostnad samt gratisspel värda 200 kronor. Bonusen hämtas här!

Var i Champions League senast 2014
Pressen på Liverpool är enorm, inte minst från deras egna fans. Klubben har inte spelat i Champions League sedan 2014 och då blev det ett brakfiasko med respass redan i gruppspelet.

Att de ska avancera vidare från detta dubbelmöte står i 1,37 gånger pengarna hos Redbet. Råder viss överskattning? I så fall kan man klippa att Hoffenheim går vidare till oddset 3,10.

Svajig premiär
Liverpool har hunnit avverka seriepremiären – borta mot Watford. Det var en historia med flera olika ansikten och den leddes ända in på stopptid, tills man släppte in ett andra mål efter hörna. 3-3 skrevs resultatet och visst är det motiverat att känna oro åt deras vägnar.

Samtidigt är Hoffenheim också en kvalitativ motståndare. De nådde fjärdeplatsen i förra årets Bundesliga, har visat upp fin form på försäsongen och vann förra veckans cupmatch, om än mot en klubb från tredjedivisionen.

Premier League-klubbarna har en tendens att överskattas ute i Europa – och den raka ettan kan klippas till hela 3,05. Dubbelchansen 1X till 1,57. Tvåan står i 2,30.

Hoffenheim vill lämna avtryck
Om Hoffenheim ska ha hyfsad chans att avancera vidare från detta dubbelmöte bör de vinna den här hemmamatchen, för att sedan kunna backa hemåt i returen på Anfield. Vill de sätta avtryck direkt och kliva på framåt?

Risken att bli straffade skulle då vara stor, men som Liverpool uppträdde i deras försvarsspel mot Watford, 3-3, kan effekten bli positiv också. Över 2,5 mål kan spelas till 1,74 gånger pengarna och att båda lagen ska göra mål till 1,64.

Å andra sidan är det inte sällan som de inledande mötena av två i 180-minutershistorier som denna blir lite avvaktande och tillknäppta. Om man tror på en målsnål match, betalar underspelet på 2,5-målslinan 2,05.

Målrikt eller målsnålt? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies