”Hammarby tampas med vissa problem”

Ännu en vecka tar vid och den öppnas med allsvensk fotboll från Behrn Arena, dit Örebro SK välkomnar Hammarby IF i en, av oddsen att antyda, öppen och svårbedömd historia. De bästa spelen inför matchen presenteras av Redbet, tillsammans med Spelbloggare.se.

En månads C More Premium utan kostnad samt två gratisspel värda 100 kronor styck. Det blir ditt när du öppnar ditt konto hos spelbolaget Redbet. Hämta bonusen här!

ÖSK har hittat stabiliteten
Gällande Örebro har det bara varit upp och ner, fram och tillbaka under hela spelåret – fram tills nu. Laget verkar ha hittat en bra stabilitet i både spelet och resultaten och 2-1-segern borta över Jönköping Södra förra veckan var den femte raka matchen utan förlust, 2-3-0.

En ÖSK-vinst betalar 2,35 gånger pengarna, men eftersom deras matcher på sistone ändå varit tajta historier kanske draw no bet-spelet – pengarna tillbaka vid oavgjort – på dem lockar mer, till 1,71.

Intressant statistik med fokus på Örebro är att de har åtta matcher med mål åt båda håll uppradade. Att det blir så på nytt står i oddset 1,58. Nej-alternativet i 2,20.

Resultaten till trots – Europa ska ÖSK inte ha att utmana om. De är nia och även om avståndet i sig inte skulle vara omöjligt att hämta in, saknas kvalitéerna. Samma gäller för Hammarby, som är två poäng och platser bakom kvällens motståndare.

Vänder det för Hammarby?
Desto större problem, just nu, tampas Hammarby med. De vände förvisso och vann mot Division 1-klubben Akropolis i Svenska Cupen och är med det klara för det kommande gruppspelet – men att vinna över ett lag från tredjedivisionen är en sak, en allsvensk konkurrent en annan.

I Allsvenskan har Bajen endast plockat en pinne på de tre senaste matcherna. Däremot har de knappast varit helt ute och virrat; ett kryss, mot Östersund, och två uddamålsförluster i matcher som hade kunnat sluta hur som helst. Tar oflytet slut för stockholmarna? Tvåan finns att spela till 2,90 och att de får in matchens första mål till dubbla insatsen.

Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies