”Hammarby heta hemma, iskalla borta”

Det är lite svårt att veta vart Hammarby IF och BK Häcken står inför söndagens match dem två emellan. Vilka är då de bästa oddsen och spelen inför matchen? Det har Redbet, med hjälp av spelspecialisterna på Spelbloggare.se, svaret på!

Genom att öppna ett konto hos Redbet får man ta del av ett supererbjudande om en månads C More Premium utan kostnad samt två gratisspel till ett sammanlagt värde av 200 kronor. Öppna det här!

Hammarby heta hemma, iskalla borta
Varannan vinst, varannan förlust. Så har det sett ut i Hammarbys sex senaste matcher och det handlar om hemma- kontra bortaplan, där det är som natt och dag. Exempelvis kommer stockholmarna från en 0-1-förlust borta mot Jönköping Södra, något som följde upp att Elfsborg besegrades med 2-1 hemma.

Om man tror att Hammarbys hemma-/bortasvit håller i sig, är det bara att syna den raka ettan till oddset 2,35 gånger pengarna.

Stabiliteten utmärker Häcken
När det å ena sidan är fram och tillbaka, upp och ner för Hammarby – håller Häcken en desto mer stabil standard, både i matcherna och mellan dem.

Även om Häcken bara fick ett kryss hemma mot Örebro SK när de var i farten senast, borde formen inte vara i fara. Laget har endast förlorat en av de fem matcherna efter uppehållet, varpå en viss skrällvarning kan höjas med bara den statistiken i åtanke.

För den raka tvåan får man 2,95 och att Häcken ska stå för det första målet i matchen exakt dubbla insatsen. Krysset? Det finns till oddset 3,20.

Öppet eller tillknäppt?
Göteborgarnas matcher har till stor del präglats mycket av en cynisk fotboll, där mer fokus riktats in på försvarsspelet kontra hur de blivit kända för att uppträda de senaste åren. Hela 7/8 senaste allsvenska matcher har klivit under 2,5 mål – och att så blir fallet även här betalar 1,86 gånger den investerade insatsen.

Som en liten motvikt till det brukar Hammarby alltid vilja få fart i matcherna när de spelar inför hemmapubliken på Tele2 Arena. De har fyra raka över 2,5 mål.

Vad kommer påverka matchen mest – Hammarbys eller Häckens matchplan? Tror man på det förstnämnda betalar överspelet på 2,5-målslinan 1,83.

Sugen på att spela på matchen? Öppna ditt konto hos Redbet här!

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies