Fortsätter segertåget för skåningarna?

Med tre raka vunna vardera är det som Malmö FF och Kalmar FF ska mäta krafterna på Swedbank Stadion. Vem vinner? Inför matchen har Redbet och spelexperterna hos Spelbloggare.se samlat de bästa spelen och oddsen på ett och samma ställe.

Genom att bli kund hos Redbet får du en månads C More Premium utan kostnad samt två gratisspel värda sammanlagt 200 kronor. Hämta din bonus redan idag!

Vinner – utan att briljera
Det kan ses som såväl en styrka som svaghet – att Malmö faktiskt inte levererar alls bra fotboll just nu, men likväl vinner matcherna. Den senaste matchen, borta mot Djurgården, var ett praktexempel; trots att man blev utspelade i princip hela matchen och hade en man mindre på planen under slutminuterna fick de in matchens enda balja i på stopptid. Eller ja, det var till och med ett självmål från DIF.

Nu är tre raka vunna för MFF och den allmänna uppfattningen är att serien redan avgjorts när man har 12 pinnar ner till närmsta konkurrent i AIK, som dock ska nämnas ha en match mindre spelad.

Fortsätter segertåget för skåningarna? Den raka ettan kan spelas till 1,33 och att första halvlek ska vinnas till 1,86 gånger pengarna.

Vad har hänt med KFF?
Ett tränarbyte och några klassförvärv in – och nu levererar Kalmar FF fotboll som om de vore uppe i toppen och nosade, men sanningen är att de, trots dessa tre vinster i följd, bara har pinnen ner till kvalplatsen.

Extra imponerande blir statistiken när de facto IFK Göteborg, AIK och AFC Eskilstuna slagits i dessa matcher. Nollan är dessutom hållen i samtliga. För att återupprepa; vad har hänt? Galen scenförändring!

Så starka som KFF sett ut, samt att MFF inte nått upp i normal standard på sistone, kan den raka tvåan locka till massiva 8,75. Dubbelchansen X2 betalar 3,15 och även den kan tänkas vara värd att syna.

Vilken vinnarsvit bryts? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies