Experten: Så fullbordar Östersund skrällen

Från uträknade på förhand till att inför returen stå som favoriter. Lyckas Östersund fullborda bedriften att skicka ut den turkiska storklubben Galatasaray ur Europa League-kvalet? Spelbolaget Redbet och spelexperterna på Spelbloggare.se djupdyker i returmatchen och tipsar om de bästa oddsen.

Genom att öppna ett spelkonto hos Redbet får ni en månads C More Premium utan kostnad och förutom det två gratisspel till ett samlat värde av 200 kronor. Hämta bonusen här!

Fördel Östersund

Östersunds debut i Europa kunde inte ha blivit bättre. De lyckades snurra upp storstjärnorna i Galatasaray och vinna med två mål mot noll efter att resultatet fastställts på stopptid i den andra halvleken. Snacka om att Jämtkraft Arena kokade och var i extas!

I och med resultatet är ÖFK, från att ha varit närmast uträknade, favoriter till att avancera vidare från den andra kvalrundan i EL-kvalet. Att de ska lyckas med den bedriften betalar 1,60 gånger pengarna.

Dumt vore ändå att räkna bort Galatasaray i matchen, med tanke på att de har det klart bättre materialet och nu spelar inför deras hemmapublik. Går turkarna vidare? Spelet finns till 2,25 hos Redbet.

Måste sätta i växeln från start – öppen matchbild?

Eftersom Galatasaray inleder det här returmötet i brant uppförsbacke måste positionerna flyttas uppåt i banan, vilket kan öppna upp matchen – åt båda håll. Östersund har ju därtill visat prov på ett effektivt anfallsspel förut och kan säkert utnyttja detta faktum.

Fem av sju senaste matcherna för ÖFK har innehållit minst tre mål. Ny målfest här? Över 2,5 mål kan spelas till 1,54. Över 3,5 till 2,35.

Som motvikt till det har Galatasarays tre matcher under juli månad, matchen på Jämtkraft Arena samt två vänskapsmatcher, alla klivit under 2,5-målslinan och underspelet kan synas till 2,20 för den som tror på en målsnål tillställning.

Fullbordar Östersund skrällen? Spela på matchen hos Redbet!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies