Experten: ”Känslan är att man säckat ihop”

Det är i uppförsbacke och med dunkel form som svenskhoppet Östersunds FK ska försöka vända och vinna över PAOK när en biljett till Europa Leagues gruppspel är i potten. Redbet, tillsammans med spelexperterna hos Spelbloggare.se, djupdyker i matchen; analyserar den och tipsar om de bästa oddsen.

Gratisspel till ett värde av 200 kronor samt en månads C More Premium utan kostnad. Det blir ditt om du öppnar ett nytt konto hos Redbet! Gör det här!

Uppförsbacke med 1-3 – kan Östersund vända?
Grekiska PAOK var klara favoriter i det här dubbelmötet redan på förhand och har såklart blivit ännu större sådana nu. De vann hemmamötet med tre mål mot ett, trots att det var ÖFK som fick in matchens första mål. Så sent i den 88:e minuten fastställdes slutresultatet.

Frågan är; kan Östersund vända? Med tanke på vad som åstadkommits i årets – klubbens första – Europasejour, framförallt när Galatasaray skickades ut, ska man inte vifta bort deras chanser helt och hålley. Att ÖFK avancerar vidare betalar hela 7,00 gånger pengarna hos Redbet.

Om man tror att PAOK håller ända in i kaklet kan samma spel, fast på dem, synas till 1,08.

1X2-marknaden står i 2,90-3,25-2,40, så även i den här enskilda matchen är PAOK presenterade med ett knappt favoritskap.

Dunkel form för ÖFK – svajigt försvarsspel
Det här tajta spelschemat har uppenbarligen tagit på Östersunds trupp, trots att de roterar enormt till de allsvenska matcherna. Känslan är att man säckat ihop och när fyra raka matcher utan vinst radats upp kan inte annat påstås. Senast, på hemmaplan, förlorade man med 0-3 när AIK kom på besök.

Försvarsspelet är det som ÖFK haft störst problem med på sistone. Fyra av de fem senaste matcherna har därför passerat 2,5 mål. Statistiken är densamma gällande mål åt båda håll.

Nu måste dessutom Östersund offra lite ytor när 1-3 ska hämtas in. Öppnar för en målrik historia? Att det blir minst tre mål i matchen får vi 2,10 för och att båda lagen hittar nätet 1,90.

PAOK lär vara mer försvarsinriktade och för deras del har 5/6 senaste matcherna innehållit max två mål. Likadant på nytt här? Spelet betalar 1,66.

Vad tror ni? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies