Experten: ”Chockstart för Hammarby?”

Borås Arena är platsen när ännu en vecka av allsvensk fotboll tar vid och dit välkomnas Hammarby av Elfsborg, vars formkurvor båda pekar uppåt.
Spelbolaget Redbet och spelspecialisterna på Spelbloggare.se presenterar er de bästa oddsen inför den förhoppningsvis sevärda matchen.

Saknar du ett konto hos Redbet? Öppna ett här och få en månads fritt C More Premium plus två gratisspel till ett värde av 100 kronor styck!

Bra prestation och styrkebesked

Omstarterna fanns det mer att önskas i – men senast fick både Elfsborg och Hammarby revansch i tuffa matcher. Formkurvorna pekar således uppåt, om än med viss osäkerhet. En match är trots allt bara en match.

Boråsarna lyckades för lite mer än en vecka sedan vinna över tabelltvåan IFK Norrköping med 3-1 – på bortaplan. Det var dock ett omdiskuterat domslut i fokus, där IFK snuvades på en straffspark i slutminuterna vid ställningen 1-2 – någonting som domaren i efterhand medgett. Ändock en bra prestation och ett styrkebesked från Elfsborg!

Glider de vidare på succén? Ettan kan köpas till 1,80, vilket erbjuds av Redbet.

Kombinationen betalar hela 5,30

Hammarby vann även de med 3-1, när ett formstarkt Örebro SK kom på besök. Värt att nämna är dock att stockholmarna var svårt tillbakapressade under perioder och att prestationen inte riktigt var i klass med resultatet.

Å andra sidan har Hammarby vid upprepade tillfällen steppat upp när nivån på motståndet höjts. Vinsterna i derbyna mot både AIK och Djurgården är utmärkta exempel på det. Krysset hemma mot serieledande Malmö FF ett annat.

Chockstart från Hammarby? 2,30 för att de ska få in första målet i matchen kan testas.

Hemmalaget är seriens mest obalanserade lag, offensivt kontra defensivt. Det blir mer eller mindre alltid rena målfesterna när de spelar och då kan kombinationen – Hammarby att vinna och båda lagen gör mål synas till 5,30, vilket presenteras av Redbet.

Tror du på målfest? Här lägger du spelen på matchen

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies