”Elfsborg är alltid upp och ner i deras prestationer”

Lördagen bjuder på allsvensk fotboll mellan Örebro SK och IF Elfsborg från Behrn Arena, varifrån Redbet och spelspecialisterna hos Spelbloggare.se tar ett djupdyk och tipsar om vad som är de bästa oddsen inför matchen.

Har du missat sommarens supererbjudande? Ingen fara! Öppna ditt konto hos Redbet idag och få en månads C More Premium helt gratis samt två gratisspel värda 100 kronor styck. Bonusen hämtas här!

En öppen match – vem vinner?
Det är ett formstarkt Örebro som kommer till spel inför en hemmapublik som blivit alltmer tillfredsställd efter sommaruppehållet. Det har blivit två vinster, två kryss och endast en förlust därefter, vilket lyft dem uppåt i tabellen – till tiondeplatsen. Senast blev det ett 1-1-kryss borta mot Häcken.

Fortsätter ÖSK leverera? Den raka ettan hittas till 2,55 hos Redbet och det är ett odds som kan locka med deras hemmastyrka och form i åtanke.

Boråsarna jagar formen
Gästerna jagar febrilt efter formen, efter att ha förlorat två matcher efter varandra. Dippen har kommit lite som en blixt från klar himmel, då formkurvan pekade spikrakt uppåt dessförinnan. Närmast kommer de från en smått oväntad 0-2-torsk när Sirius kom på besök till Borås Arena.

Det kan vända när som helst, vet vi om. Elfsborg är alltid upp och ner i deras prestationer – har en alldeles för låg lägstanivå och en utmärkt högstanivå – och kanske kan detta bli början på vändningen? Laget presenteras som knappa underdogs och den raka tvåan kan plockas till oddset 2,60.

Om man istället tror på ett mellanting betalar det oavgjorda utfallet 3,40.

Anfallsspelet utmärker lagen
Gemensamma faktorn för Örebro och Elfsborg – förutom att bara två poäng skiljer dem åt i tabellen – är att deras offensiva spel överordnar det defensiva ditot med hästlängder, varpå inställningen brukar ljuda; full fart framåt. Gäller öppna dörrar här?

Tre av Elfsborgs fyra senaste matcher har bjudit på minst tre mål och för Örebro är statistiken att fem av de sex senaste gjort detsamma.

Oddssättarna hos Redbet tror på en målrik match och över 2,5 mål är nere på 1,48 gånger pengarna och att båda lagen göra mål 1,44.

Tror du också på en målfest från Behrn Arena? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies