Djurgården jättefavorit mot Giffarna: ”Drömfotboll”

Situationen blir alltmer pressad för GIF Sundsvall i Allsvenskan och härnäst ställs de inför en tuff uppgift: toppjagande Djurgården borta på Tele2 Arena. Tillsammans med spelexperterna på Spelbloggare.se presenterar Redbet de bästa oddsen till måndagens tillställning.

Saknar du ett konto hos Redbet? Öppna ett här och få en månads fritt C More Premium samt två gratisspel till ett värde av 100 kronor styck!

Drömfotboll i omstarten

Stundtals drömfotboll, fyra mål framåt och tre friska poäng. Den allsvenska omstarten kunde nästan inte ha blivit mer lyckad än den blev för Djurgården, som besegrade Kalmar FF – bottenkonkurrent med just Sundsvall – med förkrossande 4-1 inför ett lyriskt och kokande Tele2 Arena.

Stockholmarna har, föga förvånande, höjts upp som storfavoriter inför matchen och den raka ettan är nere i 1,27 hos Redbet. Om man tror stenhårt på Dif, men vill höja oddset och därmed risken något – kan man spela att de ska vinna första halvlek till 1,80 gånger pengarna.

Mot alla odds – vann förra årets identiska möte

Samtidigt är det omöjligt att inte påminnas om förra årets identiska möte, när Sundsvall, mot alla odds, vann med klara 3-1. Upprepar de den bedriften, att skrälla stort? Dubbelchansen X2 finns till småintressanta 3,35.

GIF Sundsvalls dunkla form är dock att ha i åtanke. Fyra raka matcher har förlorats och det starka försvarsspel som visades upp i inledningen av säsongen är endast ett minne blott. De nämnda matcherna har också alla passerat 2,5-målslinan.

Mot ett förmodat offensivt och spelförande, men faktiskt hyfsat sårbart DIF – är målen nära till hands? Om vi tittar närmare på statistiken, har Djurgårdens matcher ett snitt om exakt tre mål per match.

Över 2,5 mål kan synas till 1,57 och över 3,5 till 2,40. Oddsen hittar ni hos Redbet.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies