’Det är en superchans att ta avstamp från den absoluta botten’

Måndagen öppnas med fotboll från Superettan och från det, på förhand, superintressanta bottenmötet mellan Åtvidaberg och Gefle levererar Redbet, assisterade av spelspecialisterna hos Spelbloggare.se, de starkaste spelen och bästa oddsen.

Hos Redbet får man just nu en månads C More Premium, med alla matcher från Allsvenskan och Superettan, samt två gratisspel för 100 kronor styck som ny kund. Hämta din bonus här!

Kniven mot strupen
Det är tredjejumbon mot jumbon vi har. Ett Åtvidaberg som hittas på kvalplats och ett Gefle som nu står med ena foten utanför Superettan. Avståndet dem emellan är på fyra pinnar inför matchen och för ÅFF är det alltså en superchans att ta avstamp från den absoluta botten och eventuellt få upp huvudet över vattenytan, säker mark.

För Gefle vore en förlust förödande som situationen ser ut. De är alltså sist i tabellen och skulle kunna bli frånspurtade om det värsta scenariot slår in. Formen pekar dock uppåt och visst hopp har tänts till liv.

Innan 1-2-förlusten mot Trelleborg senast hade Gefle fyra förlustfria matcher på raken; två vinster och två kryss. Säkrar minst en pinne här? Dubbelchansen X2 betalar 1,50 gånger pengarna. Den raka tvåan 2,85.

Litet ljus i tunneln för Åtvidaberg
Åtvidaberg har varit ett av Superettans formsvagaste lag de senaste månaderna med blott två inkasserade pinnar på sex matcher. Vad som är varit mest uppseendeväckande under perioden är att det endast blivit ett mål framåt.

Spelet väntas ÅFF föra och med den uddlöshet som visats upp – väntar en målsnål match, kanske? Under 2,5 mål finns till oddset 1,95.

Veckans cupmatch mot Brage, dominant serieledare i Division 1 Norra, var dock ett ljus i tunneln. På bortaplan skrevs vinstsiffrorna hela 4-1. Moralboost förstås, med nytt mod ingjutet i truppen. Vinner här? Det kan spelas till 2,35.

Vem vinner ångestmötet? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies