Därför kommer Malmö inte krossa bottenlaget

Den absoluta botten mot den absoluta toppen. Den allsvenska tabelljumbon AFC Eskilstuna står för värdskapet när serieledande Malmö FF besöker dem på Tunavallen. Är en skräll lika otänkbar som oddsen antyder? De starkaste spelen inför matchen presenteras av Redbet, assisterade av Spelbloggare.se.

Öppna ditt konto hos Redbet här och nu – och få en månads C More Premium helt gratis samt två gratisspel värda 100 kronor styck. Hämta bonusen här!

Botten mot toppen – syns det på tavlan?
Som ordspråket lyder; tabellen ljuger aldrig. Det är seriens sämsta respektive bästa lag som ska göra upp om den här trepoängspotten på Tunavallen och det stora favoritskapet axlas förstås av Malmö FF. Att de ska vinna matchen är nere på 1,32 gånger pengarna. Det skulle i så fall betyda den femte raka segern.

Men skrällar har inträffat förut och AFC Eskilstuna var faktiskt nära att skrälla nere i Skåne när de besökte MFF. Matchen leddes i halvtid, men till slut fick de resa hemåt med svansen mellan benen och en 2-3-förlust i baken. Kan de ta revansch nu?

Ett rakt skrällspel, att AFC ska vinna matchen, kan synas till 8,75 och dubbelchansen 1X till 3,15 hos Redbet.

Fyra raka nollor
Serieledande Malmö FF har inte bara vunnit fyra raka matcher, utan dessutom hållit nollan i samtliga. Det är fantastiskt imponerande, i synnerhet då försvarsspelet varit småsvajigt under perioder den här säsongen. Att AFC ska lämna matchen mållösa betalar 1,83.

Men AFC kommer faktiskt från ett 1-1-kryss borta mot AIK på Friends Arena och det var ett styrkebesked som heter duga. Rent spelmässigt har de inte varit ute och cyklat helt på sistone och förhoppningen är att kunna hålla det tajt och kontra effektivt. Att det blir under 2,5 mål i matchen finns till 2,20.

Vad som ska nämnas i det hela är att Malmö kommer från en briljant prestation mot Kalmar FF, där de vann med tennissiffrorna 6-0. Kan de spela en lika effektiv anfallsfotboll här? Över 2,5 mål kan synas till oddset 1,64.

Vad tror du om matchen? Spela på den här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies