Dansen ska och kommer föras av Manchester City

Äntligen! Den nya upplagan av Premier League tar fart och under lördagen ställs topptippade Manchester City mot nykomlingen Brighton på Falmer Stadium. Vilka är de bästa spelen inför matchen? Det har Redbet och spelspecialisterna hos Spelbloggare.se svaret på!

Det är ännu inte försent! Hämta din bonus hos Redbet och ta del av det generösa erbjudandet om en månads C More Premium utan kostnad samt två gratisspel värda 100 kronor styck!

 

Suveräna i Championship – klarar de av Premier League?
Brighton var alldeles suveräna i förra årets Championship; höll jämnt strå med ett namnstarkt Newcastle United och blev tillslut tvåa i serien med blott nio förluster av 46 möjliga. Den stora frågan som dyker upp är ändå – huruvida spelarmaterialet håller för spel i förstadivisionen?

Odiskutabelt är i alla fall att Manchester City, som är tippade att slåss om titeln, till och med är presenterade som favoriter att kamma hem den, har ett klasserna bättre material. Den raka tvåan kan spelas till 1,30 gånger pengarna.

Premiärer brukar dock vara kluriga uppgifter för de stora favoriterna samtidigt som nykomlingar har en tendens att skrälla i dem. Väntar en skräll på Falmer Stadium? Oddset 11,00 presenteras för den raka ettan och dubbelchansen 1X finns till 3,55.

Inledningen blir avgörande för målskörden
Nästa frågeställning är; blir det öppet eller tillknäppt? Där kan inledningen bli helt avgörande!

Dansen ska och kommer föras av Manchester City – mot en förmodat samlad försvarsbuss. Om det dröjer innan matchens första mål är risken att ytorna täpps till – om den kommer snabbt betyder det att ena parten måste jaga och att de kan öppnas upp.

På statistikfronten finns det inte mycket matnyttigt att ta hänsyn till såhär i premiärtider – men viss vägledning kan man få av de vänskapsmatcher som spelats. För Brighton har tre matcher innehållit minst tre mål och samma antal klivit under den klassiska 2,5-målslinan. För City är statistiken tre över och en under.

Målrikt? Över 2,5 mål finns att synas till 1,62. Målsnålt? Underspelet betalar 2,25 gånger pengarna.

Vem vinner? Spela på premiären från Falmer Stadium här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies