”Dags för Östersund att jätteskrälla – igen”

Gruppspelet i Europa League är endast 180 minuter bort, när playoffrundorna inleds. Det svenska hoppet, Östersunds FK, ställs mot PAOK och från match ett på Stadio Toumbas presenterar Redbet och Spelbloggare.se de starkaste spelen och mest lockande oddsen.

Genom att öppna ett konto hos Redbet får du – helt utan kostnad! – en månads C More Premium samt gratisspel till ett sammanlagt värde om 200 kronor. Hämta bonusen här!

Östersunds kapacitet att skrälla
Det är bara att höja på hatten för Östersund. De är det återstående svenska hoppet ute i Europa och inte minst briljerade man i den andra kvalrundan när den turkiska storklubben Galatasaray skickades ut med huvudet före – 3-1. Därefter besegrades Fola Esch med de identiska siffrorna.

Om ÖFK ser till att undvika förlora den här matchen är de i en mycket lovande sits till returen på Jämtkraft Arena. Fem raka matcher utan just förlust är uppradade och dubbelchansen X2 är ett alternativ till oddset 2,40.

Ett annat spel – om man tror att Östersund klarar att hålla emot, men eventuellt förlorar ändå – är under 2,5 mål till 1,71. Då sitter spelet vid exempelvis 1-0/1-1 i matchen, vilket kan vara tänkbara utfall.

Tror man på målrikt finns överspelet på 2,5-målslinan till 2,05 gånger pengarna. Oddsen är presenterade av Redbet.

PAOK är bättre – det ska inte sopas under mattan med
Grekiska klubbar har ett rykte om sig att vara hemmastarka ute i Europa och ofta stämmer det. Exempelvis har PAOK bara förlorat två av de 12 senaste hemmamatcherna i Europa League, kvalen inräknade.

Sedan ska det inte sopas under mattan med att PAOK, spelare för spelare, faktiskt är bättre än Östersund och därmed ska gälla som favoriter. Förutom det har de klart mer erfarenhet av spel på europeisk toppnivå. Förra året nåddes EL-sextondelsfinalen, där tyska Schalke 04 blev lite för övermäktiga.

Tågar PAOK på mot en ny, lyckad sejour i Europa? Då gör de bäst i att vinna denna match och att de ska det betalar 1,50 gånger den investerade insatsen. De kan också spelas med -1,0 mål (asian handicap) till 1,90 och då får vi insatsen tillbaka om de ”bara” skulle vinna med uddamålet.

Kan Östersund streta emot? Spela på matchen här

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies