”Är det här ett helt pånyttfött Bajen?”

Det är botten mot mitten. Lördagens enda allsvenska match spelas mellan AFC Eskilstuna och Hammarby IF – en match som Redbet, med en hjälpande hand från Spelbloggare.se, presenterar de bästa oddsen och spelen inför.

Saknar du ett konto hos Redbet? Öppna ett och erhåll en månads C More Premium helt gratis samt två gratisspel värda sammanlagt 200 kronor – klicka här!

AFC Eskilstuna inte oävna – vann över MFF
Tabelljumbon AFC Eskilstuna har mer eller mindre varit borträknade i kampen om ett nytt, allsvenskt kontrakt sedan seriestarten, trots att bottenstriden varit relativt tajt poängmässigt.

Senast stod AFC för årets kanske största skräll när de fick besök av serieledande Malmö FF och vann med 3-1. Innan dess kämpades ett kryss, som lika väl kunde ha blivit en seger, hem borta mot AIK. Efter dessa matcher har förvisso en Svenska Cupen-förlust åkts på när Vasalund stod för motståndet, men som situationen är i Allsvenskan var den av mindre betydelse.

Blir det ännu en skrälltrea för AFC Eskilstuna här? Den raka ettan kan spelas till oddset 4,75, eller dubbelchansen 1X till 2,10 hos Redbet.

Bröt svit med kross på Behrn Arena
Det har varit lite sisådär med Hammarbys form på sistone. När 2-1 blev till 2-2 på stopptid hemma mot ett roterande och smått ofokuserat Östersund i mitten av månaden, var det den enda pinnen som hade plockats på tre matcher.

Nu? Genast ser det ljusare ut för stockholmarna. Det blev en förkrossande 3-0-vinst över Örebro SK på Behrn Arena i början av veckan – en match där de uppsnackade nyförvärven stack ut och stod för fina prestationer. Addera en cupvinst mot Akropolis dessförinnan. Är det här ett helt pånyttfött Bajen?

Den raka tvåan finns att spelas till 1,68 gånger pengarna. Att Hammarby ska leda i halvtid, till 2,25.

Spela på matchen hos Redbet!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies