" />
Hela den här avdelningen är en annons

Hudterapeuten: ”Kollagen är det viktigaste som huden behöver”

Hudterapeuten Pia Theodorsson har över 20 års erfarenhet av att behandla rynkor och linjer.
– Det är ingenting som har så stor långsiktig effekt som kollagen – om du inte vill operera dig då, fastslår Pia.

Just nu kan du testa The Solution till halva priset. Gör din beställning här!

 

Med sina 20 år långa branscherfarenhet har Pia Theodorsson god kunskap till varför rynkor utvecklas och vilka behandlingar som hjälper.

Efter utbildningen vid Gilda i Göteborg, jobbade Pia ett par år på NK i Göteborg, som ansvarig för kollagenstimulerande produkter.

– Men jag förstod tidigt att jag ville starta en egen salong och koncentrera mig på att ge kunderna mina behandlingar som ger synliga effekter, berättar Pia.

 

All hud behandlas – både ansikte och kropp

Trenderna inom hudvård förändrar sig hela tiden, men redan för 20 år sedan visste man att en sjunkande kollagennivå är huvudorsaken till att huden tappar sin elasticitet och rynkor utvecklas.

– Då lanserade man krämer med kollagen för att försöka att tillföra huden något av det som försvann med åldern, men man forskade hela tiden med att finna något som kunde vara mer effektivt, berättar Pia.

 

I början av 2000-talet började Pia på en fyraårig utbildning vid i Malmö. Där lärde hon sig ännu mer om hur produkter som krämer och salvor samarbetar med det som man äter.

– Idag är det min genomgående filosofi, man måste också behandla huden inifrån för att resultaten ska bli optimala. I min salong kan man få behandlingar som kan förbättra huden utifrån, men genom att dricka kollagen får man en betydligt bättre effekt, dessutom behandlas all hud – både i ansiktet och på kroppen.

 

”Inget tvivel om vilken produkt jag kommer använda”

Det var ett stort genombrott när det tyska företaget Gelita lyckades finna formeln på att splittra upp kollagenet i peptider som huden klarar av att tillgodogöra sig. Kollagen är ett protein som man får i sig via vanlig mat, men det är bara hydroliserat kollagen som har effekt på rynkor och celluliter. I randomiserade, placebokontrollerade, dubbelblinda studier visade det sig att försökspersonerna hade en snittreduktion av rynkor på mer än 20 procent efter 8 veckors användning av produkten.

– I Göteborg är jag känd för att ge behandlingar som ger synlig effekt. Det är ju det som är viktigt när det kommer till hud. Därför är det viktigt att vara kritisk när man väljer produkter och behandlingar som ska förbättra huden.  I vår värld är det faktiskt få produkter som har så solid dokumentation som kollagenet i The Solution™ från Oslo Skin Lab, och därför är det inget tvivel om vilken kollagenprodukt som jag kommer rekommendera, avslutar Pia.

 

Just nu kan du testa The Solution till halva priset. Gör din beställning här!

Köp produkterna här

  • The Solution™

    The Solution™ har dokumenterad effekt på rynkor. Just nu får du 50 % rabatt på din beställning.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies