" />
Hela den här avdelningen är en annons

Enkla knepet som kan minska dina celluliter markant

Celluliter är något som majoriteten av all världens kvinnor drabbas av. Länge har det sagts att det inte går att göra något åt groparna i huden – fram till nu.

Just nu kan du testa The Solution – för halva priset. Gör din beställning här!

 

Celluliter, även känt som apelsinhud, är ett väldigt vanligt problem som drabbar 85 % av kvinnor över 20 år. Orsaken till varför man får celluliter är inte helt fastställt, men en vedertagen teori är att det beror på att fett buktar in i läderhuden och resulterar därför i ojämnheter i hudlagrets struktur. Celluliter uppstår ofta på till exempel rumpa, höfter eller lår.

Det här kan ske vid viktuppgång, men svårighetsgraden av celluliterna beror på fler faktorer såsom gener, kön, ålder och livsstil.

 

Lösningen heter The Solution

Länge har det hävdats att det inte går att göra något för att bli av med de envisa celluliterna – men det finns faktiskt en produkt som kan minska celluliternas synlighet markant. Lösningen heter The Solution.

The Solution är ett pulver som innehåller Verisol®-kollagen som man blandar ut med vatten. Enligt en dubbelblind studie har The Solution förbättrat hudens ytstruktur markant, faktiskt över 11 procent hos normalviktiga kvinnor.

 

Resultatet talade sitt tydliga språk

Studien gjordes på 105 friska kvinnor mellan åldrarna 24 och 50 år. En del av kvinnorna fick 2,5 gram Verisol®-kollagen medan resten av kvinnorna fick placebo.

Efter sex månader talade resultatet sitt tydliga språk: Kvinnorna som hade fått kollagen hade reducerat graden av celluliterna och förbättrat hudens textur på låren. Dessutom hade hudens densitet signifikant förbättrats jämfört med kvinnorna som hade fått placebo under den här tiden.

 

Just nu kan du testa The Solution – för halva priset. Gör din beställning här!

Köp produkterna här

  • The Solution™

    The Solution™ har dokumenterad effekt på rynkor. Just nu får du 50 % rabatt på din beställning.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies