" />
Hela den här avdelningen är en annons

Nya produkten med bevisad effekt på rynkor

Att kollagen är viktigt för huden är i sig ingen nyhet, det tråkiga är bara att kollagennivåerna sjunker i rask takt när vi blir äldre. Men det finns en lösning på problemet.

Just nu: Testa The Solution för halva priset!

 

Redan i trettioårsåldern börjar mängden naturligt kollagen i kroppen försvinna. För att få bukt på problemet har hudvårdsindustrin länge intresserat sig för kollagenpeptider i försök att hålla rynkorna borta. Det naturliga proteinet har både använts i krämer och sprutats direkt in i huden.

 

Men nu kan du även dricka dig till färre rynkor, med Oslo Skin Labs® nya produkt The Solution. Det är ett helt smaklöst pulver som kan blandas i vilken dryck som helst. En stor fördel med att dricka sitt kollagen i stället för att smörja in eller injicera det är att hela kroppen tillförs byggstenarna som behövs för att stödja hudens spänst och elasticitet.

 

– Vi använder endast det mycket väldokumenterade kollagenet Verisol®. Det inte är oväsentligt vilket kollagen man väljer eftersom längden på kollagenpeptiderna är avgörande för effekten att släta ut huden och ge mindre rynkor. Verisol® har genomgått en noggrant standardiserad process för att ge peptiderna i kollagenet precis den storlek som har visat effekt på rynkor i studier, berättar Stine Eklund, produktansvarig på Oslo Skin Lab®.

 

20 % minskat rynkdjup

Det har gjorts många studier som visar att intag av kollagenpeptider kan bidra till att hålla huden ung när det naturliga kollagenet försvinner med stigande ålder. 2014 publicerade det tyska företaget Gelita resultaten av försök med oralt intag av kollagenpeptider av varumärket Verisol®. Den dubbelblinda studien var randomiserad och placebokontrollerad med 114 försökspersoner (kvinnor) i åldern 45–65 år. Efter fyra veckors behandling uppvisade gruppen som hade fått Verisol® en statistiskt signifikant reduktion av rynkdjupet runt ögonen på mer än 7,2 procent i genomsnitt, och efter åtta veckor uppmättes en reduktion på hela 20,1 procent i genomsnitt.

 

– En produkt med studier som visar så goda resultat på rynkor och linjer kommer förstås att väcka intresse och bidra till att många inkluderar kollagenintag i sin hudvårdsrutin, säger Stine Eklund, och fortsätter:

– Dessutom finns inte några dokumenterade biverkningar på produkten. Intag av det här kollagenet bidrar till att förbättra själva spänsten i huden i stället för att bara behandla ett enskilt område.

 

Just nu: Testa The Solution för halva priset!

Så fungerar  The Solution Anti-wrinkle collagen:

1. Verkar på hela huden

2. Inga registrerade biverkningar

3. Smaklöst pulver – tillsätt i valfri dryck

4. En påse per dag

Köp produkterna här

  • The Solution™

    The Solution™ har dokumenterad effekt på rynkor. Just nu får du 50 % rabatt på din beställning.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies