" />
Hela den här avdelningen är en annons

Botox – inte ett måste för att få bukt med rynkor

Allt fler väljer att använda Botox för att behålla ett ungdomligt utseende. Men genom att spruta in en liten dos gift förlamar man musklerna i just det område man behandlar. Nu finns ett annat naturligt alternativ.

Nyheten som bör ingå i ditt hudvårdsprogram kan du nu köpa till halva priset.

 

Efter att vi har passerat 30 sjunker hudens kollagennivå, som är den största enskilda faktorn som påverkar hudens elasticitet. När kollagennivån sjunker klarar inte huden att försvara sig mot sol, föroreningar, ansiktsrörelser, dålig kost eller cigarettrökning på samma sätt som tidigare. Vi får då rynkor och linjer i huden och det tar längre tid för märken att slätas ut. Några typiska exempel är ”sovmärken” i ansiktet efter kudden, märken efter strumpor, ränder runt handlederna eller runt midjan av byxlinningen. Huden är helt enkelt inte lika spänstig som tidigare.

 

Det finns alternativ till Botox

Att spruta in Botox för att se yngre ut är helt klart effektivt – man ser slätare och mer avspänd ut. Men man är beroende av att ständigt upprepa behandlingen, och en del kan se lite ”konstgjorda” ut utan naturlig mimik.

 

Men det finns andra sätt att motverka hudens åldrandeprocess. Genom att tillföra kollagen kan man bidra till att motverka processen och därmed uppleva att huden får förnyad elasticitet.

 

Välj rätt behandling!

Det finns flera typer av kollagen på marknaden och det är inte alla som kan visa samma dokumenterade resultat. Studier har nämligen visat att för att kollagenet ska ha effekt på rynkor måste kollagenpeptiderna vara nedbrutna i precis de längder som huden kan tillgodogöra sig. Därför är det viktigt att välja rätt typ av kollagen, eftersom det inte är alla som kan påvisa samma effekt.

 

Oslo Skin Lab® lanserar nu The Solution™ Anti-wrinkle collagen. Det är ett smaklöst pulver som tillsätts i valfri mat eller dryck. The Solution™ är den enda produkten i Skandinavien som innehåller Verisol®-kollagenet som har visat effekt i dubbelblinda studier. I en studie genomförd av det tyska företaget Gelita där försökspersonerna fick Verisol®-kollagenet minskade deras rynkdjup med hela 20 procent.

 

Dr. Stephan Hausmanns, Vice President Business Unit Health & Nutrition:

– Detta framgår tydligt av en signifikant ökning av syntes av kollagen och elastin, med resultatet av statistiskt signifikant minskning rynkor efter bara fyra, och ännu mer framträdande efter 8 veckors behandling. Med andra ord såg deltagarna betydligt yngre ut efter behandlingen.

 

Läs mer och ladda ner studien här.

 

Få The Solution direkt hem i brevlådan – för halva priset.

Köp produkterna här

  • The Solution™

    The Solution™ har dokumenterad effekt på rynkor. Just nu får du 50 % rabatt på din beställning.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies