Hela den här avdelningen är en annons

Så kan du få ny hårväxt

Många tappar hår – men kan få det tillbaka med produkten Provexin™A100HF. Hälften av de som tappat hår får tillbaka mer än 30 procent om de använder produkten, visar en studie på 20 patienter, som gjordes på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Med en ökning på 30 procent både syns och känns det att man får mer hår.

 Tunnhårig? Testa Provexin ™A100HF – just nu för halva priset.
 

Det är väldigt vanligt att tappa hår och manligt ärftligt håravfall, Androgen Alopeci, är den vanligaste anledningen. Det är främst män som drabbas men även kvinnor kan få tunnare hår, ibland så tidigt som innan 30-årsåldern.
Bland män är det inte ovanligt att redan i 20-årsåldern börja tappa hår vilket många mår dåligt av. Men det finns hjälp att få.

 

Provexin™A100HF är en patenterad svenskutvecklad produkt. Den har tagits fram för att personer som drabbats av håravfall till följd av androgen alopeci ska kunna få håret tillbaka. En studie gjort av hudläkare i Berlin 2010 med 110 patienter i åldrarna 18-60 år visade att hälften av de som fick Provexin™A100HF redan efter fyra veckor fått mer hår. En tredjedel av deltagarna i studien var kvinnor, resten var män.
Under studien räknade man antalet hårstrån och tog digitala bilder på ett standardiserat sätt. Man såg en signifikant skillnad väldigt tidig.

 

Provexin™A100HF underlättar för ny hårväxt genom att ta bort belägg och lösa upp smuts som täcker till hårsäckarna. Så fort man börjar tappa hår bör man sätta in behandlingen. Ju tidigare du sätter in behandlingen desto större chans har du att få håret tillbaka, visar studien.

 

Provexin ™A100HF har dokumenterat effekt på hårväxt och just nu erbjuder de 50 procent rabatt.

* Provexin™A100HF är helt utan kända biverkningar och kan kombineras med vanliga stylingprodukter.
* Gelen Provexin™A100HF stryks på i områden där håret är helt eller delvis borta, två gånger om dagen.
* Den geleartade konsistensen absorberas in i huden och syns inte

Köp produkterna här

  • Provexin™

    Provexin™A100HF är en ny medicinteknisk produkt som har kliniskt dokumenterad effekt på ärftligt håravfall. Nu halva priset: 199 kr.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies