Hela den här avdelningen är en annons

Så fungerar Provexin®A100HF

Provexin®A100HF kan både bromsa förlusten av hår, och hjälpa dig att få hårväxten tillbaka. Här är anledningarna till att produkten faktiskt fungerar.

ERBJUDANDE: Just nu kan du beställa Provexin®A100HF till halva priset.

 

Hår utvecklas under huden i en påsliknande struktur som kallas hårsäck. När ditt hår växer går varje hårstrå igenom tre växtfaser – tiden när det faktiskt växer, tiden när håret slutar att växa men ännu sitter kvar och till sist en fas när hårstrået lossnar och ett nytt börjar bildas.

 har1

 

För de som lider av ärftligt håravfall, androgen alopeci, kommer inte hårsäcken tillbaka till första växtfasen. Om den normala växtfasen förhindrats under lång tid kommer hårsäcken att täppas igen av smuts, döda hudceller, talg och andra belägg.

har2

 

Provexin™A100HF fungerar som ett lösningsmedel som rensar ut beläggen som blockerar hårsäcken. Näringsämnena pollenextrakt, zink, biotin och vitamin E som finns i produkten, hjälper hårsäcken att stimulera fram ny hårväxt.

 

Den nya hårväxten är långsam och växer maximalt 1 centimeter i månaden. Det kan därför ta tid att få så mycket hår tillbaka att man själv märker skillnad. Hårstråna är till en början tunna och kan liknas vid babyhår, men efter hand ändras hårets kvalité och blir tjockare och mer pigmenterat.

har3

 

ERBJUDANDE: Just nu kan du beställa Provexin®A100HF till halva priset.

Köp produkterna här

  • Provexin™

    Provexin™A100HF är en ny medicinteknisk produkt som har kliniskt dokumenterad effekt på ärftligt håravfall. Nu halva priset: 199 kr.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies