Hela den här avdelningen är en annons

Frisörens tips: ”Finns behandling mot håravfall”

Tappar du håret?
Frisören Mette-Lise Nygård tipsar om en ny produkt på marknaden ¬– som snabbt blivit populär i Norden.

Just nu kan du beställa Provexin™A100HF – till halva priset. 

 

Det finns olika anledningar till att människor lider av håravfall, men den vanligaste är androgen alopeci, ärftligt håravfall.

– De flesta män som tappar håret lider av ärftligt håravfall, säger Mette-Lise Nygård.

 

Faktum är att androgen alopeci ligger bakom hela 95 procent av alla håravfall, både hos män och kvinnor. Lyckligtvis finns en behandling med dokumenterad effekt på androgen alopeci – som kan användas hemma i badrummet.

– Det är viktigt att använda en produkt som fungerar för detta, säger Mette-Lise Nygård.

 

Mette-Lise Nygård tipsar om Provexin™A100HF för att behandla ärftligt håravfall. Produkten har tagits fram av forskare i Sverige och har gjort succé på både den svenska och norska marknaden.

 

60 % fick håret tillbaka

Den första studien av Provexin™A100HF gjordes i Göteborg då 20 personer med androgen alopeci fick testa produkten. Efter fyra månaders behandling fick 50 % mer hårväxt och en tredjedel fick 100 % mer hårväxt. Redan efter en månad kunde forskningsledarna se signifikanta skillnader hos deltagarna i studien. Deltagarna själva upplevde mer hårväxt efter några månader.

– Kom ihåg att hårväxt tar tid, så ha tålamod. Det kan ta ett tag innan resultaten blir synliga, säger Mette-Lise Nygård, som har haft många kunder med ärftligt håravfall.

 

Det norska företaget Norvital, som är ledande i Norden inom hälsoprodukter, säljer Provexin™A100HF. Just nu kan man beställa produkten direkt hem till dörren för halva priset. Produkten är i gelform och kan kombineras med andra stylingprodukter för hår.

 

Just nu kan du beställa Provexin™A100HF – till halva priset. 

Köp produkterna här

  • Provexin™

    Provexin™A100HF är en ny medicinteknisk produkt som har kliniskt dokumenterad effekt på ärftligt håravfall. Nu halva priset: 199 kr.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies