Hela den här avdelningen är en annons

Avslöjat: Det ligger bakom 95 % av alla håravfall

Tappar du håret? Med 95 procents sannolikhet lider du av androgen alopeci, så kallat ärftligt håravfall. Det är ingen sjukdom utan snarare en åkomma som innebär att dina hårsäckar är extra känsliga för manligt könshormon. Lyckligtvis finns det en enkel lösning som inte ger några biverkningar alls.

Nu kan du få hjälp att få ditt hår att växa. Testa Provexin ™A100HF för halva priset.
 
 

Androgen alopeci är ärftligt men påverkas också av hormoner vilket gör att det inte drabbar män förrän efter puberteten. Men det är inte bara män som drabbas av ärftligt håravfall. Nära 40 procent av alla kvinnor som drabbas av håravfall efter klimakteriet, gör det på grund av de hormonförändringar som sker när det kvinnliga köshormonet östrogen minskar.

 

Att tappa hår kan vara påfrestande mentalt, och då är det bra att veta att det faktiskt finns hjälp. Du kan genomgå en hårtransplantation som innebär att man flyttar hårsäckar från bakhuvudet där hårväxten är som starkast, till områden på huvudet där håret slutat att växa. Det är en dyr process, men den fungerar.

 

Ett annat sätt är att använda Provexin™A100HF som är en helt ny medicinteknisk produkt innehållande 1,5-pentandiol, pollenextraktet A100 samt mikronäringsämnen vitamin E, biotin och zink. Det är en gel du enkelt smörjer in på det hårlösa området, och det är helt utan biverkningar.

 

Studier visar på positiva resultat

261 personer har deltagit i studier där produkten testats i Sverige, USA, Kina, Japan och Indien. Av dem upplevde nära 60 procent ökad hårväxt. I de flesta fall såg man en positiv effekt redan efter en till tre månaders användning. Både män och kvinnor med androgen alopeci deltog.

 

Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg har lett en av studierna på Provexin™A100HF. Bland deltagarna finns tjugo män i åldrarna 18-20. Gelén applicerades två gånger per dag under fyra månader. 16 fullföljde studien och resultaten var häpnadsväckande. Hos fler än hälften ökade hårväxten med mer än 50 procent. Hos en tredjedel ökade hårväxten med 100 procent.

 

Börja omedelbart

Om dina hårsäckar varit inaktiva för länge, kommer de så småningom att vara helt döda. Bäst effekt uppnår man på de områden där håret varit borta i mindre än fem år. Provexin™A100HF kan också verka förebyggande på ytterligare håravfall.

 

Tappar du hår? Testa Provexin ™A100HF här för halva priset.

* Provexin™A100HF är helt utan kända biverkningar och kan kombineras med vanliga stylingprodukter.
* Gelen Provexin™A100HF stryks på i områden där håret är helt eller delvis borta, två gånger om dagen.
* Den geléartade konsistensen absorberas in i huden och syns inte.

Köp produkterna här

  • Provexin™

    Provexin™A100HF är en ny medicinteknisk produkt som har kliniskt dokumenterad effekt på ärftligt håravfall. Nu halva priset: 199 kr.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies