hela denna avdelning är en annons från Nicorette®

”Rökningen passar inte ihop med min träning”
14 januari, 2017

”Rökningen passar inte ihop med min träning”
14 januari, 2017

 

Idag har jag haft en ledig dag och redan imorse insåg jag att det gällde att fylla den här dagen med så mycket som möjligt. Helt enkelt för att inte ha tid att sakna cigaretterna så mycket.

 

Något som rimmat ganska illa med min rökning är att jag alltid har tränat mycket. Min ”ursäkt” har i alla år varit att OM jag INTE tränat så mycket så hade ju rökningen varit ännu mer skadlig för mig och jämfört med dem som inte tränar någonting måste jag ju ändå ha suveräna förutsättningar för ett hälsosamt liv… Huruvida det finns någon logik i det uttalandet eller inte låter jag var osagt. Det jag däremot kan säga är att träningen gör mig oerhört gott och att den idag varit extra värdefull för att kunna fokusera på något annat än att hålla mig rökfri.

 

 

Träningen, en puss-sugen träningskompis, lite shopping med sonen och en filmkväll med extra allt tog mig igenom första veckans näst sista dag.

 

 

 

Visste du förresten att när suget sätter in håller det ofta i sig ungefär 10 minuter? Därför har jag varje gång det känts för bedrövligt intalat mig att om bara 10 minuter är det över och då kommer jag gilla mig själv massor för att jag stod emot och inte gav efter för abstinensen!

 

 

 

Nu väntar en filmkväll där (nästan) allt är tillåtet!

 

På återhörande imorgon!

Kram Åza

 

Det här inlägget är sponsrat av NICORETTE®.

 

Nicorette (nikotin) tuggummi, inhalator, resoriblett, depotplåster, sugtablett, munhålespray. Läkemedel vid rökavvänjning. Från 18 år. Läs alltid bipacksedeln, särskilt vid sjukdom eller graviditet. © McNeil Sweden AB, Box 4007, 169 04 Solna, 2016. SE/NI/16-1582.