hela denna avdelning är en annons från Nicorette®

”Definitivt den värsta dagen hittills”
12 januari, 2017

”Definitivt den värsta dagen hittills”
12 januari, 2017

 

Idag har det varit en riktig skitdag! Jag har nämligen varit urtrött och på ett fruktansvärt dåligt humör. Jag vaknade nämligen flera gånger inatt och hade jättesvårt att somna om och släppa tankarna på hur härligt det skulle vara att glida i morgonrocken, hoppa i tofflorna och smygröka bakom knuten.

 

MEN jag höll mig, jag tjurade istället ihop ännu mer, stirrade ut i mörkret hela natten och tyckte fruktansvärt synd om mig själv samtidigt som jag inte kunde sova.

 

Dag 4 har definitivt varit den värsta dagen hittills och min irritation höll i sig hela dagen.

 

 

Något jag upptäckte när jag tog en promenad på lunchen var hur fruktansvärt illa jag plötsligt tycker att det ser ut med människor som står och röker i var och vartannat hörn. Tidigare har jag inte reflekterat över det men nu får jag nästan en känsla av lite avsky. Mycket märkligt eftersom jag själv stod där för bara några dagar sedan. Jag har såklart ingen ambition att se ner på rökare i mitt planerade liv som f.d. rökare men jag hoppas ändå att jag kan behålla lite av den känslan som överrumplade mig idag – för om jag inte tycker det ser trevligt ut när andra röker bör det ju vara lättare för mig att låta bli tänker jag!

 

Nu väntar sängen på både mig och mina supportrar och jag hoppas på en betydligt behagligare natt utan störande moment och längtan efter bolmande cigaretter.

 

 

Sov gott och på återhörande!

Kram Åza

 

Det här inlägget är sponsrat av NICORETTE®.

 

Nicorette (nikotin) tuggummi, inhalator, resoriblett, depotplåster, sugtablett, munhålespray. Läkemedel vid rökavvänjning. Från 18 år. Läs alltid bipacksedeln, särskilt vid sjukdom eller graviditet. © McNeil Sweden AB, Box 4007, 169 04 Solna, 2016. SE/NI/16-1580.