hela denna avdelning är en annons från Nicorette®

”Jag kommer på mig själv att stirra ut i tomma intet”
10 januari, 2017

”Jag kommer på mig själv att stirra ut i tomma intet”
10 januari, 2017

 

Jag har snart tagit mig igenom min andra dag som rökfri och det känns oerhört skönt. Jag är stolt och sötsugen…

 

 

Inser mer och mer hur oerhört vanebildande rökning är för jag mår nästan lite fysiskt dåligt av att inte följa mina vanliga rutiner och vanor som jag låtit styra mig i allt för många år hittills.

 

Helt plötsligt kan jag komma på mig själv att stirra rakt ut i tomma intet och fundera på vad jag ska sysselsätta mig med när jag inte får ta en cigarett, och allt jag kommer på känns ganska meningslöst.

 

Som tur var hade min kära svägerska/kollega varit förutseende nog att inse att det skulle kunna bli problem på kontoret så hon hade med sig hembakta kakor till mig idag. Det passade såklart extra bra eftersom sötsuget börjar sätta in ordentligt och min ambition är att undvika extrarundor till skafferiet och kylskåpet hemma.

 

 

Därför fick det bli en lång dag på kontoret idag med fingrarna i kakburken istället. För visst är det väl så att kalorier man bjuds på inte räknas?

 

Sov gott!

Kram Åza

 

Det här inlägget är sponsrat av NICORETTE®.

 

Nicorette (nikotin) tuggummi, inhalator, resoriblett, depotplåster, sugtablett, munhålespray. Läkemedel vid rökavvänjning. Från 18 år. Läs alltid bipacksedeln, särskilt vid sjukdom eller graviditet. © McNeil Sweden AB, Box 4007, 169 04 Solna, 2016. SE/NI/16-1578.