hela denna avdelning är en annons från Nicorette®

”Den här gången ska jag klara det!”

9 januari, 2017

”Den här gången ska jag klara det”
9 januari, 2017

 

Så är den snart till ända, den första dagen i resten av mitt liv som f.d. rökare. Att påstå att det har gått som en dans vore en överdrift. Det har varit flera tillfällen under både dagen och kvällen som jag känt en oerhörd rastlöshet och ifrågasatt vad jag gett mig in på. Men jag har klarat det! Den enda cigarett som kommit i närheten av mig är den jag bröt av till mitt morgonte i dagens vlogg. Därmed får jag väl nöjt konstatera att jag har lyckats ta mig igenom dag 1 och att det känns skönt att den snart är över.

 

Så många gånger jag har försökt tidigare men alltid trillat tillbaka. Men denna gången är det annorlunda. Denna gången SKA och KOMMER jag lyckas och framgångsreceptet är att jag aldrig har varit mer motiverad och inte heller lovat min familj så dyrt och heligt att det får vara slut med dumheterna nu.

 

Bannlyst i mitt liv fr.o.m imorse.

 

Jag vill ju leva ett hälsosamt liv. Ett liv som inte styrs av nikotinkickar och att smyga omkring som en brottsling för att kunna dra några bloss i smyg så fort tillfälle ges och vara rädd för att lukta illa när jag träffar andra människor.

 

Peppad inför dag 1.

 

Jag har funderat en del på vad det är som jag associerar med cigaretter. För mig tror jag det handlar mycket om att pausa livskarusellen. Att stjäla några minuter och ställa om inför nya uppgifter. De stunder som varit jobbigast att låta bli cigaretterna idag var på morgonen efter första tekoppen, efter fikat på kontoret och när en vän som är rökare tittade förbi kontoret och undrade om vi skulle ta ett bloss. Hur resten av kvällen blir återstår att se men jag är glad att det är mammavecka så att sonen kan peppa mig när suget blir för svårt. Hoppas bara att han står ut med mig de kommande dagarna bara för jag känner att humöret är lite instabilt.

 

På återhörande!

Kram Åza

 

Det här inlägget är sponsrat av NICORETTE®.

 

Nicorette (nikotin) tuggummi, inhalator, resoriblett, depotplåster, sugtablett, munhålespray. Läkemedel vid rökavvänjning. Från 18 år. Läs alltid bipacksedeln, särskilt vid sjukdom eller graviditet. © McNeil Sweden AB, Box 4007, 169 04 Solna, 2016. SE/NI/16-1552.