" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Testa: Hur mycket kan du sänka räntan på dina lån?

Låt 18 olika långivare se över dina lån – samtidigt.
Här är smarta sättet som gör att många sänker räntan och månadskostnaden betydligt.

Kolla här hur mycket du kan spara på att samla dina lån – det tar bara någon minut.
 

De flesta personer har inte bara ett utan flera lån. Man kanske har tagit ett lån till studier, ett på bostaden, ett på bilen, ett när tvättmaskinen gick sönder och ett när köket skulle renoveras.

 

De här lånen tickar på och kostar dig pengar varje månad, ofta till hög ränta. Men det finns sätt som gör att många kan sänka månadskostnaden betydligt.

 

Samla lån – sänk månadskostnaden

Genom att använda sig av en jämförelsesajt, som MyLoan, kan man få hjälp med att se över de befintliga lånen. Ofta kan kunder samla sina befintliga lån och på så sätt minska månadskostnaden betydligt.

 

Sedan starten har MyLoan hjälpt runt 186 000 personer i hela Sverige. En av de som fått hjälp med sina lån är Åsa, en medelålders kvinna från Småland som genom åren samlat på sig flera dyra krediter. Sammanlagt uppgick alla lånen till 300 000 kronor. Genom att använda MyLoan kunde hon samla sina skulder i ett enda lån. Den nya effektiva räntan hon fick blev 7,87 %, vilket var betydligt lägre än tidigare. Det gjorde att Åsa sänkte sin månadskostnad med drygt 1 200 kronor i snitt, vilket betyder en besparing på hela 160 000 kr över lånets löptid. Den minskade kostnaden innebär dessutom att hon nu kan amortera extra mycket och betala av sina lån snabbare, vilket gör att hon kan minska de totala räntekostnaderna ännu mer.

 

Via blålänken nedan kan du enkelt ta reda på hur mycket du skulle kunna sänka räntan genom att samla dina befintliga lån.

 

Kolla här hur mycket du kan spara på att samla dina lån – det tar bara någon minut.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies