" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Så mycket kan du spara på att byta bank

Orolig för höga räntor när du tar ett lån?
Det finns sätt att få till en bra ränta – som kan spara dig tusenlappar.

Här kan du jämföra olika bankers räntor och se hur mycket just du kan spara. Det tar bara några minuter.

 

Ibland har man inget val. Pengarna räcker inte till och man behöver ta ett lån för att få ekonomin att gå runt. Alternativt för att köpa den där flashiga bilen. Eller ha råd att renovera köket.

 

Det tråkiga är såklart att man måste betala tillbaka pengarna, och en räntesats för att ha lånat dem. Men många betalar för mycket i ränta – utan att faktiskt veta om det. Genom en så enkel sak som att jämföra flera bankers erbjudande samtidigt, kan man ta reda på hur mycket det går att spara – varje månad.

 

”Vårt mål är att sänka dina lånekostnader”

Genom att ta hjälp av jämförelsesajten MyLoan kan man öka sina chanser att få lånelöfte, eftersom ansökan skickas till flera banker samtidigt. Dessutom får du större chans till en lägre ränta eftersom bankerna budar mot varandra för att få dig som kund.

 

– Vårt mål är att hjälpa Sveriges låntagare att sänka sina lånekostnader inom privat- och blancolån. Och det gör vi genom att låta bankerna tävla om att få just dig som kund och buda på din förfrågan, säger Olof Norlander, affärschef på MyLoan.

 

Sänkt månadskostnad – med 1500 kronor

MyLoan har redan hjälpt över 200 000 svenskar att jämföra sina lån. Och många människor har upplevt stora skillnader på hur mycket mer de får över varje månad.

 

– Bara några få timmar efter jag hade fyllt i intresset fick jag hur många erbjudanden som helst. Jag kunde sitta och jämföra med befintliga lån och räntor, jag sparar nu 1500 kr i månaden på de två lån som jag löser in, plus att jag nu får pengar över till att renovera köket. Ja detta blev riktigt bra, jag hade innan en ränta på 6 % har nu på 3,5, det blev superbra, berättar en kvinna från Ystad.

 

Här kan du jämföra olika bankers räntor och se hur mycket just du kan spara. Det tar bara några minuter.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies