" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Så enkelt sparar Elisabeth 1 441 kronor – per månad

Hon tröttnade på de höga räntorna på sitt lån och tog hjälp av MyLoans tjänst – som rekommenderade en flytt av lånet.
Nu har Elisabeth, 58, sänkt sin månadskostnad med 1 441 kronor.

Spara tusenlappar – jämför olika bankers ränta här, det är snabbt och enkelt!

 

”Otroheten” mot banken lönade sig. När Elisabeth konkurrensutsatte sitt privatlån på 66 000 kronor via jämförelsesajten och låneförmedlaren MyLoan visade det sig att utmanaren Collector hade en mycket lägre ränta än dåvarande banken. Tack vare bytet sparar 58-åringen nu 1 441 kronor varje månad jämfört med tidigare.

 

– Många använder oss som ett smart argument för att förhandla med sin nuvarande bank kring villkoren, men det är samtidigt vanligt att man faktiskt vågar byta bank i slutändan. Elisabeth är ett exempel på detta, säger Josefine Jönsson, online- och produktansvarig hos MyLoan.

 

Till sin hjälp hade Elisabeth MyLoans kostnadsfria tjänst. Efter att hon fyllt i alla nödvändiga uppgifter och en kreditupplysning tagits, blev det tydligt vilken aktör som var förmånligast för just hennes lån:

– Man behöver inte gå runt till varje bank och fråga om deras bästa villkor, vi gör jobbet åt dig gratis. Sedan finns det ju förstås ett intresse hos bankerna att knyta till sig nya kunder och därför jobbar de för att ta fram så bra förutsättningar som möjligt för varje kund, säger Josefine Jönsson.

 

*Det är inte Elisabeth på bilden.

 

Spara tusenlappar – jämför olika bankers ränta här, det är snabbt och enkelt!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies