" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Så blev Johan av med de dyra kreditkortsskulderna

Kreditkortsskulder är inte roliga.
Men varför betala mer än nödvändigt?
Johan tog tag i saken – och sänkte månadskostnaden med 3 412 kronor.

Kolla här hur mycket du kan spara på att samla dina lån – det tar bara någon minut.
 

Det är lätt hänt att dra på sig dyra och ibland onödiga kreditkortsskulder. Till sist kanske det känns som om man sitter fast i ett elakt ekorrhjul som bara snurrar på. Men det går faktiskt att komma ur det.

 

Fick kostnadsfri hjälp

Johan, 50, samlade alla sina skulder med hjälp av den kostnadsfria jämförelsetjänsten MyLoan.

Via MyLoan lät han bankerna komma med bud hur de bäst kunde hjälpa honom, och till sist fastnade han för ett erbjudande från SevenDay.

 

Sparar tusenlappar på bankbytet

Genom att samla ett större privatlån och två mindre kreditkortsskulder kunde Johan sänka sin ränta och lånekostnad med 3 412 kronor i månaden – eller 40 944 kronor per år! Pengar som han istället kan använda till andra, roligare saker.
– Varje gång man ska ta ett privatlån hos en bank så görs en kreditupplysning vilket försämrar ens kreditvärdighet. Detta kan göra det svårare att få ett lån beviljat – och kan också minska chansen till att få bra lånevillkor, säger Olof Norlander, affärschef på MyLoan, och fortsätter:
– Via en jämförelsetjänst som MyLoan däremot kan man på ett enkelt, tryggt och kostnadsfritt sätt jämföra olika bankers räntor och lånevillkor – allt för att få ett så förmånligt lån som möjligt. Dessutom görs bara en kreditupplysning som går till alla banker.

 

Kolla här hur mycket du kan spara på att samla dina lån – det tar bara någon minut.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies