" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Låt bankerna slåss om dig

Det är inte du som ska jobba hårt.
Det är bankerna som ska tävla om just dig!
Så ser MyLoans affärsmodell ut.

Spara tusenlappar – jämför olika bankers ränta här, det är snabbt och enkelt!
 

För den som ska ta ett privatlån lönar det sig alltid att jämföra bankernas ränta. Det är ett tidskrävande arbete – så varför inte låta någon göra det åt dig?

MyLoan är en av flera seriösa aktörer på marknaden som genom samarbete med 18 olika banker hjälper till att hitta det mest förmånliga lånet. Hittills har nästan 200 000 svenskar använt sig av deras tjänst.

– Vårt mål är att hjälpa Sveriges låntagare att sänka sina lånekostnader inom privat- och blancolån. Och det gör vi genom att låta bankerna tävla om att få just dig som kund och buda på din förfrågan, säger Olof Norlander, affärschef på MyLoan.

 

Lånebesked inom 24h

För att ansöka om lån hos MyLoan finns bara tre grundläggande krav: att man är över 18 år, att man är fri från betalningsanmärkningar och att man har en månadsinkomst på minst 10 000 kronor.

Det finurliga med att använda sig av MyLoan är att man får erbjudanden från många banker – men att det bara görs en enda kreditupplysning. Du behöver också bara fylla i en enda ansökan om lån. Det går att låna upp till totalt 400 000 kronor, och bankerna har 24 timmar på sig att lämna erbjudanden till dig att välja mellan. Samtliga erbjudanden presenteras i en översiktlig sammanställning och självklart är tjänsten helt kostnadsfri.

 

Få fram din bästa ränta

Bankernas lånevillkor, såsom ränta och amorteringsperiod, skiljer sig ofta åt mellan olika aktörer – och sätts alltid individuellt utifrån just din privatekonomiska situation. Dessutom skiljer sig bankernas krav på dig som låntagare åt och de bedömer din kreditvärdighet på olika sätt. Just därför kan samma låneförfrågan ge helt olika resultat från två olika banker.

 

Spara tusenlappar – jämför olika bankers ränta här, det är snabbt och enkelt!

OM MYLOAN

MyLoan är en del av Insplanet Försäkringsförmedling AB, som är ett helägt dotterbolag till Insplanet AB.

Insplanet är en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter.

Insplanets aktie är noterad på NASDAQ OMX First North.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies