" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Krister och Gunilla sänkte sin månadskostnad med 1 219 kr

Krister och Gunilla hittade ett sätt att sänka räntan på deras gemensamma privatlån.
Genom jämförelsesajten och låneförmedlaren MyLoan kunde paret spara 1219 kronor varje månad.

Här kan du jämföra olika bankers räntor och se hur mycket just du kan spara. Det tar bara några minuter.

 

Att låna pengar är något de flesta gör åtminstone en eller ett par gånger i livet. Det kan vara till ett hus, drömbilen eller något annat större inköp.

 

Krister och Gunilla tyckte att deras månadskostnader åt ett lite för stort hål i plånboken och undersökte därför hur konkurrenskraftig ränta de hade på sitt privatlån på 292 000 kronor hos jämförelsesajten och låneförmedlaren MyLoan. Då fick de erbjudanden från många olika banker samtidigt.

– Bankerna har 24 timmar på sig att svara, men vissa banker har direktsvar och svarar inom ett par minuter, andra svarar på 3–4 timmar, säger Josefine Jönsson på MyLoan.

 

Efter ansökan fick paret ett bättre erbjudande från Marginalen bank, som kunde bevilja hela deras lånebelopp till en mycket lägre ränta. Efter bytet av bank hade de sänkt sin månadskostnad med hela 1 219 kronor.

 

Kan spara tusentals kronor varje månad

Det är inte alltid man reflekterar över de alternativ som finns för att låna pengar. Många gånger ansöker man om större lån via banken där man redan är kund.

 

Det kan vara av gammal vana, eller för att det är krångligt att kolla vilken ränta andra banker erbjuder. Men genom att göra som Krister och Gunilla, och ansöka om lån på MyLoan, kan man spara hundratals eller till och med tusentals kronor varje månad. Ansökan tar bara några få minuter.

 

*Paret på bilden är inte Krister och Gunilla.

 

Här kan du jämföra olika bankers räntor och se hur mycket just du kan spara. Det tar bara några minuter.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies