" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Guide till att få lånelöfte – allt du behöver veta

Att få lånelöfte är lättare än vad många tror.
Här är guiden till hur du bär dig åt, och hur du kan få lägre ränta.

Spara tusenlappar – jämför olika bankers ränta här, det är snabbt och enkelt!

 

Många svenskar har en generell uppfattning om att det är svårt och omständligt att få ett lånelöfte. Kreditupplysningar måste göras, och man tvingas på egen hand kontakta bankerna i jakt på det billigaste lånet.

 

Men det finns sätt att göra det enkelt för sig. Letar man efter ett snabbt och smidigt lån på mellan 10 000 – 400 000 kronor, och med en bra ränta, då är jämförelsesajten MyLoan rätt ställe att vända sig till. Med några enkla steg kan du få hjälp att ta ett lån – på bara några minuter.

 

Så här enkelt är det att få lånelöfte

 

  1. Fyll i formuläret med önskat lånebelopp

Gör ansökan online via MyLoans formulär här.

 

  1. Låt bankerna tävla om dig

Genom MyLoans tjänst görs endast en kreditupplysning men din önskan om lån skickas till uppemot 18 olika banker. På så sätt låter MyLoan bankerna tävla om att få just dig som kund.

 

  1. Ta del av deras erbjudanden

Samtidigt som du behållit din kreditvärdighet kan du i lugn och ro ta del av alla erbjudanden från bankerna och välja det som är bäst för dig. Erbjudanden gäller i 30 dagar.

 

  1. Du får chans på lägre ränta

Utöver en chans på lägre ränta på lånet, kan du få en förbättrad kreditvärdighet på sikt och bättre kontroll över din privatekonomi om du tar lånet hos MyLoan.

 

För att kunna ta ett lån på MyLoan måste du vara minst 18 år, ha en månadsinkomst på minst 10.000 kronor och vara fri från skulder eller anmärkningar hos Kronofogden.

 

Spara tusenlappar – jämför olika bankers ränta här, det är snabbt och enkelt!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies