" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Få ut mer av din lön – varje månad

Nu är det lättare än någonsin att spara. Du behöver inte ens lämna köksbordet för att få mer pengar över varje månad.

Kolla här hur mycket du kan spara på att samla dina lån – det tar bara någon minut.

 

Sitter du i en knivig sits – och behöver bli av med skulder så snabbt som möjligt? Då är du inte ensam. Det är lätt hänt att dra på sig onödiga skulder som räntan drar iväg på. Men nu kan situationen lösas med bara några knapptryck – det behöver inte vara svårare än så.

 

Med hjälp av den kostnadsfria jämförelsesajten MyLoan är det bankerna som fightas om att få dig som kund. Här kan du jämföra raka och tydliga erbjudanden om olika bankers räntor och lånevillkor och kort och gott välja det bud som ger dig ett så förmånligt lån som möjligt. Hur lätt som helst!

 

”Hittade banken med bästa budet”

– Resultatet med stöd av MyLoan var över förväntan. Inom 24 timmar som utlovat kom flera bra erbjudanden. Några dagar senare var allt klart. MyLoans webb var lätt att använda. Lånet gick till att lösa några dyra krediter och räntekostnaden sjönk bättre än förväntat. Utan MyLoan hade vi troligen inte hittat banken som hade bästa budet, berättar kunden Anders.

 

– Snabbt och smidigt. Blev kontaktad utan att jag hade bett om det men säljaren var trevlig och det tog inte många timmar innan jag fick svar, sänkte räntan på ett gammalt lån med 1,5 %, skriver Andreas som även han är nöjd med hjälpen han fick.

 

Sänkt månadskostnad – med 1500 kr

Varje dag hjälper MyLoans jämförelsesajt och experter svenskar att spara. För många människor blir det en stor skillnad på hur mycket mer de får över varje månad.

 

– Jag blev jätteförvånad så snabbt allting gick, bara några få timmar efter jag hade fyllt i intresset fick jag hur många erbjudanden som helst. Kunde sitta och jämföra med befintliga lån och räntor, jag sparar nu 1500 kr i månaden på de två lån som jag löser in, plus att jag nu får pengar över till att renovera köket. Ja detta blev riktigt bra, jag hade innan en ränta på 6 % har nu på 3,5, det blev superbra, berättar en kvinna från Ystad.

 

Jämför olika bankers ränta och sänk månadskostnaden du med!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies