" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lån

Presenteras av

Enkla knepet för att få mer pengar över varje månad

Höga räntor och avgifter på lån kan snabbt gräva hål i plånboken. Men det finns en metod som kan spara tusenlappar – varje månad.
Och den är dessutom gratis.

Spara tusenlappar – jämför olika bankers ränta här, det är snabbt och enkelt!

 

Många svenskar har mindre lån hos flera olika banker, vilket gör att räntorna lätt sticker iväg. Via jämförelsesajten och låneförmedlaren MyLoan kan man snabbt få hjälp med att samla ihop lånen till ett enda, med en enda ränta. Detta kan göra månadskostnaden betydligt lägre än tidigare, och man får mer pengar över till annat varje månad.

 

– Du som kund går in på vår sida och fyller i ett antal uppgifter om hur stort lånet är, räntan och om du har flera lån. Vi gör en kreditupplysning och undersöker vad bankerna kan ge dig för villkor. Det bästa budet får du sedan ta ställning till, säger Josefine Jönsson, online- och produktansvarig hos MyLoan.

 

30-årige Adam hade två lån på totalt 70 000 kronor där räntorna låg högt. Tack vare att han gjorde en ansökan via MyLoan lyckades Adam sänka räntan till 12,82 procent, vilket gjorde att månadskostnaden minskade med 1 133 kronor. Och bytet av bank kostade honom inte ett öre.
– Tjänsten vi erbjuder är gratis för kunderna, vilket görs möjligt av att bankerna betalar en provision till oss när vi hittar en ny kund till dem som väljer att samla sina lån hos den aktören, säger Josefine Jönsson.

 

Spara tusenlappar – jämför olika bankers ränta här, det är snabbt och enkelt!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies