" />
Hela den här avdelningen är en annons

Nytt jullotteri med

103 miljoner i potten

Hur skulle du fira jul och nyår om pengar inte var något problem? Nu har du chans att uppfylla alla dina drömmar och ge dig själv en miljardvinst i julklapp!

Ett exklusivt erbjudande som du endast kan ta del av HÄR!

 

Christmas Lotto är ett nytt och exklusivt lotteri som enbart finns tillgängligt på Multilotto. Detta lotteri togs fram genom att kombinera spanska BonoLoto och polska Mini Lotto. Just nu får alla spelare 4 rader gratis när man köper en rad för 20 kronor. Jackpotten är värd 103 miljoner kronor.

.

 

Så spelar du Christmas Lotto:

  1. Välj 6 nummer från 1-49.
  2. Välj ett bonusnummer mellan 1-42.
  3. Betala och vänta på dragningen!

 

 

Faktum är att det inte är många dagar kvar till jul och det vore väl fantastiskt att fira in julen med 103 miljoner kronor på kontot? Det som många spelare uppskattar med detta lotteriet är att det har dragning alla dagar i veckan utom söndagar, vilket innebär att du har chans att vinna jackpotten nästan varje dag fram till jul.

 

Erbjudandet är giltigt fram till 27 december 2018.

 

Drömmer du om att komma bort från julstress, kyla och mörker? Tänk dig att få tillbringa julen på en egen vit sandstrand i Maldiverna, fira nyår på din egna privata takterrass med pool i Singapore, eller bjuda nära och kära på en lyxkryssning i Karibien. Klicka HÄR. Det enda du behöver göra är att välja dina turnummer och betala för en rad så får du fyra rader gratis av Multilotto.

 

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio