" />
Hela den här avdelningen är en annons

Vad skulle du göra med 10 miljarder?

Tänk om du skulle vinna 10 miljarder kronor, vad skulle du göra? Du skulle kunna uppfylla alla dina önskningar och se de platser du alltid drömt om. Vad börjar du med?

Tänk om du skulle titta på kontot en dag och se tio nollor på rad. Det kan kännas verkligt kanske, men det är inte omöjligt. Du kan köpa vad du vill utan att behöva fundera. Vad är det första du köper?

 

Testa ditt turnummer och var med i jättedragningen här.Testa ditt turnummer och var med i jättedragningen här.

 

Självklart kommer du kanske i starta en välgörenhetsstiftelse eller något annat som gör att alla dessa pengar kommer världen till nytta. Men, första dagen behöver du inte fundera på det, du får helt enkelt gå loss.

 

Boenden

Vad sägs om några härliga boenden runt om i världen? Kan en lyxvåning i stan, ett vackert hus på landet och ett par tre ställen utomlands. Du kommer ändå bara upp i ett par hundra miljoner även om du väljer det dyraste.

 

Bil

En lyxig bil är billig i sammanhanget så köp två när du ändå är igång!

 

Kläder, väskor och smycken

Dina nya boenden bör ha stora walk in closets som du kan fylla med lyxig kotyr från de mest exklusiva märkena i världen. Hur många Chanel-väskor vill du ha?

 

Familj och vänner

Det kan bli ensamt på toppen. När du nu har så mycket pengar att lägga på livsstil och semestrar är det svårt för dina vänner och familj att hänga med. Ge dem varsin rejäl pott också så att de kan leva lyxlivet tillsammans med dig! Pengarna räcker!

 

Resor

Här finns inga begränsningar! Drömmer du om Maldiverna, Mount Everest eller safari i Tanzania? Oavsett vad är det bara att boka, och glöm inte att du har råd med första klass.

 

Låter det härligt? Ta chansen på Multilotto och vinn 10 miljarder.

 

Ta chansen på miljarderna, läs mer här!Ta chansen på miljarderna, läs mer här!

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio