" />
Hela den här avdelningen är en annons

Tursamt misstag: Hon vann två gånger – på samma dag

Att vinna på lotto en gång tycker nog de allra flesta är väldigt tursamt. Den här lyckliga vinnaren vann två gånger på en och samma dag.
– Jag är i chock, sa amerikanska Virginia Fike.

Prova lyckan du med – lägg ditt spel på populära Powerball hos Multilotto!
 

Virginia Fike är namnet på den amerikanska vinnaren som vann inte bara en utan två miljonvinster på Powerball. Anledningen till att det blev dubbel vinst var för att Virginia hade råkat köpa två Powerball-lotter istället för en lott på Mega Millions respektive Powerball.

– Jag tänkte, ”Om jag vinner, vinner jag dubbelt och vad är oddsen”, så jag gick bara vidare och tog biljetten, sa Virginia Fike till Virginia Daily.

 

Fick reda på rätt nummer på sjukhuset

Det var på sjukhuset, sittandes bredvid sin sjuka mamma, som Virginia fick reda på de vinnande numren.

– Jag såg på TV om att det fanns två som vunnit en miljon dollar och jag tittade på min mamma och sa ”Skulle det inte vara roligt om det var oss?”.

 

Vad har hon tänkt göra med pengarna? Virginia har sagt att hon planerar att använda pengarna till att ta hand om sina föräldrar och betala räkningar.

 

Spela Powerball hos Multilotto

Hos lottoportalen Multilotto.com kan du spela på världens största lotterier, som USA:s favoritlotteri Powerball, direkt i mobilen eller på datorn. Självklart har du lika stor chans som amerikanarna att ta hem jackpotten.

– För bara några enstaka kronor kan du vara med och spela om jättevinsterna. Du registrerar dig, väljer dina nummer, placerar ditt spel och betalar, säger Katarina Lilja, marknadschef på Multilotto.

 

Var med i kampen om miljonerna. Registrera dig snabbt och enkelt – och lägg ditt spel!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio