" />
Hela den här avdelningen är en annons

Titta, du kan vinna över 1 miljard kronor!

Lottofeber råder just nu världen över då astronomiska 1 miljard kronor står på spel på Powerball. Jackpotten blir bara större och större, och de enorma vinstsummorna driver på en redan stark lottförsäljning samtidigt som spelarnas upphetsning ökar.

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball – bli kund i dagTesta lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball – bli kund i dag

 

Lottospelare prövar ständigt sin lycka på olika lotterier för att maximera chansen att bli mångmiljonär på ett ögonblick, och den senaste tiden har fokusen legat på Powerball.

 

Samtidigt som fler spel uppnår jackpottsummor på miljardtals kronor så blir fler och fler nya spelare intresserade och öppnar konton på vår webbsida. Vi ger dem chansen att spela på populära lotterier från världens alla hörn, vi ger dem chansen att göra sina drömmar till verklighet” säger PR Managern på Multilotto, som tillägger att det är populärt att spela tillsammans med sina kompisar i ett bolag, eftersom vinstchansen ökar och man är steget närmare att kamma hem jackpotten.”

 

Powerball är bara ett av de många lotterier från världen över som finns tillgängliga på Multilotto. Andra exempel är amerikanska Mega Millions, samt Europas mest populära lotterier Eurojackpot och Euromillions.

 

Den livsförändrande summan på över 1 miljard kronor står på spel nu i helgen, och Multilotto har förberett en speciell överraskning för alla lottonybörjare.

 

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball – bli kund i dagTesta lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball – bli kund i dag

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio